Magazin > VIP
10611 ogledov

Justin Theroux našel Pittova romantična sporočila

Jennifer Aniston Justin Theroux FameFlynet
Igralec je bil šokiran.

Justin Theroux naj bi pred dvema letoma našel ljubezenska sporočila, ki jih je Brad Pitt pisal Jennifer Aniston, ko sta še bila par. "Šlo je za majhne listke, na katerih je na primer pisalo 'nocoj si bila lepa' ali 'te že pogrešam',“ je povedal vir.

Čeprav ni nič nenavadnega, da nekateri po koncu zveze takšna pisemca, fotografije ali darila, ki so jih dobili od nekdanjega partnerja, obdržijo, pa Justin tega menda ni sprejel dobro. "Jennifer mu je zatrdila, da res ne gre za pomembno stvar, a Justina ni bil navdušen. Na trenutke je bil zelo negotov,“ je povedal vir.

Jennifer Aniston spor vseh sporov Magazin Ločitev Jennifer Aniston: Spor, ki je končal njun zakon

Pitt pa zagotovo ni bil razlog, da se Jennifer in Justin po dveh letih zakona ločujeta. Kot pravijo viri, je igralec leta 2015 imel velike pomisleke glede poroke, saj se nikakor nista mogla zediniti, kje bosta živela. Jennifer se ni hotela preseliti iz Los Angelesa, Justin pa se je oklepal New Yorka. Justin je v poroko privolil, ker igralke, vsaj tako se govori, ni hotel izgubiti.
Jennifer Aniston Magazin Novi moški: Jennifer naj bi imela s tem filmskim zvezdnikom razmerje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.