Magazin > VIP
11232 ogledov

Jennifer Aniston ni takšna, kot se zdi

Jennifer Aniston
Za njenim velikim nasmehom se skriva …

Po pisanju spletnega medija Page Six, naj bi bila Jennifer Aniston popolnoma drugačna, kot se zdi sicer. Mnogi njeni oboževalci menijo, da je Jennifer preprosto kalifornijsko dekle, ki je veselo, nasmejano in na splošno zelo prijazno. No, očitno temu ni tako, zato naj bi bil Justin tisti, ki je predlagal ločitev.

"Jennifer se bolje počuti v Los Angelesu, v bližini svojih prijateljev,“ je za medij povedal vir: "Justin se ne počuti domače niti v LA-ju niti z njenimi prijatelji iz Hollywooda. On ima rad New York.“ Par je veliko časa živel vsak na svoji strani Združenih držav in tudi to je bil eden od razlogov, da sta se razšla. "Dlje časa kot je minilo med njunimi srečanji, večji so njuni problemi postali. Justin je osredotočen nase in na svoje ustvarjanje. In Jennifer ni tako sproščena in preprosta, kot se zdi v javnosti. Ni srečna in je veliko bolj komplicirana, kot se zdi," je še povedal vir.

Jennifer Aniston Magazin Novi moški: Jennifer naj bi imela s tem filmskim zvezdnikom razmerje

Spregovoril pa je tudi vir blizu igralki, ki pravi, da se je Anistonova odločila, da Justina prepusti kakšni drugi ženski, ki bi mu lahko dala otroka. Oba sta si zelo želela imeti potomce, a se je pri svojih 49. letih Jennifer odločila, da je za to prepozno: "Justina je 'spustila', da bi si on lahko uresničil sanje o očestovstvu."

Kaj je res in kaj ne verjetno en bomo nikoli vedeli, so se pa na Twitterju že pojavile objave, kjer se njeni oboževalci sprašujejo, če se bo vrnila v objem svojega bivšega, Brada Pitta.

Komentarjev 1
  • Matjaz Rogel 14:49 19.februar 2018.

    ko ženska - ego - vleče ...in se vidi samo v ogledalu...če si družinski človek si - socialen ..!!

Sorodne novice