Magazin > VIP
4642 ogledov

Angelina Jolie spet jezna zaradi Jennifer Aniston

Angelina Jolie
Znorela je.

Brad Pitt in Angelina Jolie uradno še nista ločena in, kot sedaj ve že ves svet, je bila njuna ločitev doslej precej umazana. Joliejeva je namreč v javnosti prala umazano perilo, saj je želela Brada očrniti, da bi sodišče v boju za skrbništvo odločilo njej v prid.
Brad naj bi se v težkih časih, ki še niso mimo, spet povezal s svojo nekdanjo ženo Jennifer Aniston. Ta je pred kratkim spoznala celo njegove otroke, kar naj bi Angelino močno ujezilo, čeprav obiska Brad ni načrtoval.

Jennifer si je pred časom od njega izposodila knjigo o notranji arhitekturi, ko mu jo je vrnila, so bili Shiloh, Zahara, Vivienne in Knox ravno pri očetu. Otroci naj bi jo takoj prepoznali in se z njo pogovarjali. Ko so o snidenju obvestili svojo mamo, je ta Bradu poslala besno sporočilo, češ da je prekoračil vse meje.

Angelina Jolie Dokaz sovraštva Magazin Dokaz sovraštva: To je naredila Angelina, ko je bila Jennifer na odru

"Jennifer je ostala le eno uro. Presenečena je bila, ko je videla, kako lepo vzgojeni so otroci. Povabila jih je k sebi domov in predlagala, da bi se kdaj srečali še na kakšnem sprehodu ali sladoledu,“
pravi vir. Dvomimo, da bo Angelina to dovolila.

Odnos med Jennifer in Angelino je namreč tudi po vseh teh letih še vedno zelo napet, kar vedo vsi, ki ju poznajo. Celo organizatorji zlatih globusov so morali letos sprejeti posebne ukrepe, saj sta bili obe igralki med podeljevalci kipcev.

jennifer aniston Magazin Jen in Angie: Bodo na zlatih globusih izbruhnile težave?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.