Magazin > VIP
4411 ogledov

Jen in Angie: Bodo na zlatih globusih izbruhnile težave?

jennifer aniston
Jennifer Aniston in Angelina Jolie v istem prostoru. Tako se bodo organizatorji poskušali izogniti težavam.

V nedeljo bodo v Los Angelesu podelili zlate globuse, med podeljevalci nagrad bosta tudi Angelina Jolie in Jennifer Aniston, ki veljata za smrtni sovražnici.

Čeprav se mnoge bivše žene po koncu zveze z istim moškim spoprijateljijo, tega pri teh dveh zvezdnicah ni za pričakovati. Jennifer Angelini menda še vedno ni oprostila, da ji je leta 2005 speljala moža, Brada Pitta.

Kakor koli že, da se dami ne razumeta, vedo tudi organizatorji prireditve. Jenny Cooney, članica "Hollywood Foreign Press Association“, ki je zadolžena za sedežni red na Zlatih globusih, je razložila, da imajo za takšne primere rezervni plan. "Že večkrat se je zgodilo, da so se pomembni zvezdniki po javnem razhodu na tej prireditvi prvič srečali. Potrudili se bomo in igralki posedli na različna konca dvorane,“ je obljubila Cooneyjeva, ki bo poseben in varen prostorček morala najti tudi za Brada ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.