Magazin > VIP
5846 ogledov

Gerard Butler je imel obe: Katera je bila boljša?

jennifer aniston, gerard butler
S katero mu je bilo lepše – z Angie ali z Jennifer?

Voditelj Andy Cohen je Gerardu Butlerju v svoji oddaji postavil neprijetno vprašanje. Zanimalo ga je, ali se bolje poljublja Angelina Jolie ali Jennifer Aniston. Butler je namreč med tistimi srečniki, ki so imeli čas okusiti ustnice obeh lepotic, s čimer se poleg njega lahko pohvali le še Brad Pitt.

angelina jolie, gerard butler | Avtor: Profimedia Profimedia


Butler, ki se je z obema poljubljal le pred kamero, se je vprašanju poskušal izogniti, na koncu pa le povedal: "Um … Jennifer Aniston.“ Občinstvo je bilo nad odgovorom navdušeno, tako kot tudi raper 50 Cent, ki je sedel poleg igralca.

To pa ni bilo edino neprijetno vprašanje, na katero je moral Škot odgovoriti. Nekdo ga je pozval, naj razkrije najbolj nori kraj, na katerem je imel spolne odnose. "Seksal sem ob vulkanu. To je bilo frajersko. V bistvu je bilo vroče. Spolne odnose sem imel tudi na ledeniku. /.../ Ni bilo zabavno. Moja zadnjica se je prilepila na led.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.