Magazin > VIP
3302 ogledov

Konec zakona: Tako se tolaži Jennifer Aniston

Jennifer Aniston
Za Jennifer Aniston sta že dva propadla zakona.

Jennifer Aniston je pri 49. letih spet samska. Zvezdnica se je umaknila iz javnosti, ni pa se zaprla vase, poročajo ameriški mediji.

Jennifer se bori za svojo srečo

Jennifer se, tako kot mnogi drugi, ki so se znašli v podobnem položaju kot ona, sedaj zanaša na svoje prijatelje. "Ima veliko prijateljic, ki poskrbijo, da Jennifer sedaj ni sama. Gre za prave prijatelje, ki jih pozna že več let. Drug drugega podpirajo,“ pravi vir. Med temi prijatelji je tudi njena nekdanja soigralka iz serije Prijatelji, Courtney Cox, in igralec Jason Bateman z ženo Amando. Zakonca Bateman sta bila tista, ki sta Jen in Justina prepričala, da z njima odpotujeta v Mehiko in poskusita obuditi ljubezen. Žal je bilo za zvezo prepozno …

Jennifer pa si časa ne krajša le s prijatelji, ampak tudi z jogo. "Joga je zanjo zelo pomembna. Pomaga ji pri koncentraciji, poleg tega jo osrečuje,“ je še dodal vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.