Magazin > VIP
20385 ogledov

Manca Špik s partnerjem ne živi pod isto streho

Manca Špik Saša Despot
Pevki je včasih težko, a pravi, da čustva nikoli niso bila pod vprašajem.

Že nekaj časa se govori, da naj bi Manca Špik zapustila svojega partnerja Boruta in se s hčerko preselila v Ljubljano. Kaj se v resnici dogaja, nam je razjasnila kar sama in potrdila, da zlobne govorice le delno držijo.

"Zasebnih stvari ne mislim razlagati, tega tudi nisem dolžna, ker to ni moja glasba. Mi super funkcioniramo in naj bo tako še naprej. Družina smo, še vedno se imamo zelo radi, tako kot že mnogo let. Funkcioniramo pa tako, da ne živimo stalno skupaj. Čisto iz logističnega vidika, čustvena vprašanja nikoli niso bila v ospredju. Če se imajo ljudje radi, to sprejmejo in lahko živijo tudi tako," je iskrena Špikova, ki zaradi svojega posla s hčerko veliko časa preživi v svojem ljubljanskem stanovanju, medtem ko njen partner živi na Primorskem. 

Komentarjev 9
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 10:21 13.marec 2018.

    In kaj to mene pa 99% Slovencev sploh zanima??Boli me kje,s kom,in pod kom ona žvi?

  • Majazmaja 09:49 13.marec 2018.

    Verjetno ji gre na živce njegov otrok iz predhodne zveze, njemu pa to, da je potem, ko se je končno rešil plenic, naletel na tako, ki je mislila, da se ji izteka biološka ura in je zanosila s prvim, ki ...prikaži več jo je sploh 'pogledal.' Njemu se ni dalo menjati plenic, ona je pa pop*, ker ni pomagal. Tipično za pare, ki se ne morejo dogovoriti glede potomstva. Ziher je zanosila 'čisto slučajno.'

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:41 13.marec 2018.

    Vsak dan ena vrstica manj za zmazke A.H.F. To me navdaja z upanjem, da bo prišel dan, ko bo mogoče samo še naslov in potem še to ne več..... O Bog, usliši mojo prošnjo.

Sorodne novice