Šport
597 ogledov

Strahovi so se uresničili, bivši mož dosegel svoje

EPA
Beloruska teniška igralka Viktorija Azarenka je po pričakovanjih odpovedala nastop na zadnjem grand slamu letošnje sezone.

Nekdanja prva dama svetovnega tenisa, Belorusinja Viktorija Azarenka, je odpovedala nastop na zadnjem grand slamu sezone, odprtem prvenstvu ZDA, ki se bo v New Yorku začel prihodnji teden. Razlog je osebne narave, saj ne želi pustiti doma osemmesečnega sina.

Zaplet Šport "Nihče ne bi smel izbirati med kariero in otrokom"

Azarenkova preživlja veliko zasebno dramo, saj je njen partner, Billy McKeague, s katerim bijeta postopek skrbništva nad otrokom, dosegel, da je sodnica v Kaliforniji, kjer ima družina prebivališče, določila, da osemmesečni Leo ne sme zapustiti zvezne države, dokler postopek ne bo končan.

"Noben starš ne sme izbirati med otrokom in lastno kariero. Situacija je pač taka, da lahko igram v New Yorku le, če pustim sina doma. Tega pa ne bom naredila," je sporočila 28-letnica.

Trenutno sicer šele 204. igralka na svetu, ki je po porodu prvič zaigrala v Wimbledonu in prišla med šestnajst najboljših, se je na igriščih Flushing Meadows vedno dobro znašla. 2012 in 2013 je igrala v finalu in izgubila proti Sereni Williams.

viktorija azarenka Šport Nekdanja številka 1 se vrača
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice