Magazin > VIP
1886 ogledov

Channing Tatum: Zato je razpadel njegov zakon

channing tatum
Na dan prihajajo grde podrobnosti.

Channing Tatum in njegova žena Jenna Dewan sta včeraj šokirala svet z novico, da se po devetih letih zakona razhajata. Zakaj, nista razkrila.

37-letna zvezdnika sta po mnenju mnogih živela sanjsko življenje, a za zaprtimi vrati se je, vsaj za Jenno, odvijala nočna mora. Channing naj bi skakal z zabave na zabavo, ona pa se je doma počutila osamljeno. Zaradi tega sta se velikokrat prepirala. Jenna ga je morala opominjati, da ima družino, a se njene besede Channinga menda niso dotaknile. Govori se tudi, da igralec ženi, ki je svojo kariero zanj in za družino postavila na stranski tir, ni bil zvest. Med snemanjem filma Foxcatcher, naj bi se po besedah vira obnašal, "kot bi bil samski", še zlasti ob prisotnosti neke soigralke. "Po tem, ko sta posnela prizor, ji je zapel pesem ‘Total Eclipse of the Heart’ in se drgnil ob njo. Njuna obraza sta se med plesom dotikala," pravi vir.

Nekateri viri pa trdijo, da se je Channing tako obnašal, ker sta imela z ženo že prej težave. "Njegova kariera se je naglo vzpenjala. Ob živce jo je spravljala pozornost, ki jo je bil deležen njen mož. Ko nista bila skupaj, mu je ves čas pošiljala sporočila in ga klicala, ker jo je zanimalo, kje je in s kom se druži."

Njuni prijatelji zato pravijo, da ju ločitev ni presenetila, saj je bilo igralcu v zakonu dolgčas.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.