Svet
13956 ogledov

Poroki takoj sledil zahtevek za ločitev

Poroka
Nevesta je s slavja odkorakala domov.

Glavna tema v mestecu Gradačac v Bosni in Hercegovini je te dni škandal, do katerega je prišlo na poroki 23-letnega ženina Edina Husejlića iz tega mesta in njegove izbranke iz Odžaka.

Dan, ki naj bi bil eden izmed najlepših v njunih življenjih, se je sprevrgel v nočno moro in to zaradi denarja.

Med mladoporočencima je sredi slavja prišlo do hudega prepira, nevesta se je še istega večera vrnila nazaj v rojstno mesto k mami. Kot piše Dnevni Avaz, je ženin ostal v solzah, najbolj zaradi javnega ponižanja, ki ga je doživel.

Pred prepirom se je vse zdelo v najlepšem redu, dokler ni nevesta zbranim svatom - teh je bilo skoraj 300 - v skladu s tradicijo postregla s kavo, ti pa so ji v zameno na pladenj dajali denar.

Zbrala je precej visoko vsoto denarja, okrog 5.500 konvertibilnih mark, kar znaša dobre tri tisočake evrov. Ves denar je nevesta nameravala zadržati zase, medtem ko se ženin s tem ni strinjal, saj je sam pokril stroške poroke, za njuno skupno domovanje pa vzel tudi kredit.

Nevesta se je istega večera vrnila domov, ženin pa je naslednji dan že vložil zahtevo za ločitev.

poročni prstan Poročna noč Svet Neverjeten razlog, zakaj so razveljavili zakon konrad Noro romantično! Magazin Domžale: Pri 88-ih se je poročil z žensko, ki jo je ljubil pred šestdesetimi leti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 06:22 05.november 2018.

    Tut bosanci niso več kar so bili.Včasih je žena čez dva dni že vidla na eno oko.