Magazin > Bizarno
1793 ogledov

V Rimu lahko za tri ure in 1000 evrov najamete fanta!

Rimski Kolosej je razvpit tudi zaradi prevarantov, ki "delajo" zraven njega. Žurnal24 main
Naredite prijatelje ljubosumne z najemom "Instagram fanta".

Se odpravljate v eno izmed najbolj romantičnih mest na svetu, a nimate fanta, s katerim bi se na fotografijah lahko razkazovali na Instagramu? Agencija Roma Experience ima za vas rešitev. V Rimu lahko za tisoč evrov najamete fanta, ki se bo z vami fotografiral ob znamenitostih. 

ura rolex bizarno Magazin Rop: Ne boste verjeli, koliko ur je skrila v svojo nožnico!

"Agencija Roma Experience razume družbeni pomen odličnih fotografij z dopusta. Tako lahko izzovete zdravo nevoščljivost in poskrbite, da se bodo prijateljem svetile oči od zavisti, ko bodo gledali v svoje mobilne telefone. Odlične slike na Instagramu, s katerimi boste pokazali, da še nikoli niste bili bolj srečni, zato smo velikodušno lansirali uslugo Insta fant," piše v ponudbi agencije.

Kovanci Slovenija Prepir zaradi kovancev iz fontane

Preko omenjene agenciji tako lahko najamete zasebno turo po mestu s fotografom, ki v treh urah naredi toliko fotografij, kot boste želeli, zato pa vam zaračunajo 735 evrov, piše portal Miss7. Če želite, da je vaš fotograf tudi vaš "Instagram fant", pa boste morali doplačati še dodatnih 350 evrov.

Zaljubljenca | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice