Magazin > VIP
16147 ogledov

Neprepoznavna: Se še spomnite, kako je bila včasih videti Mirela?

mirela lapanović Instagram
Na starih posnetkih je ni prepoznal niti njen partner.

Mirela Lapanović je leta 2016 kot komet udarila na slovensko estradno sceno. Da je zmagala v šovu Big Brother, takrat nikogar ni zares presenetilo. Ni se pretvarjala, ni skrivala svojih slabosti, četudi je vedela, da jo bo javnost zaradi njih kritizirala, pred kamero je počela, kar se ji je zahotelo, celo predajala strastem.

Po zmagi pri nas, se je preskusila še v srbskem šovu Parovi. Končalo se je s škandalom. Mirelo so omamili, njen sotekmovalec pa je to izrabil in jo posili. To je potrdila tudi priča.

Sedaj že lep čas živi v Črni gori, in to na veliki nogi. "Slovenkam svetujem, naj po lepoto in moške pridejo v Črno goro,“ nam v šali pove Mirela, ki je danes videti vsaj 10 let mlajša kot v Big Brotherju.

Big Brother | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Da njena lepota ni naravna, nikoli ni skrivala ...

"Ko vidim svoje stare posnetke, se Bogu zahvalim, da sem lahko čas zavrtela nazaj. Moj zdravnik Ozon iz Rusije in dr. Mare iz Podgorice si delita usluge za moj mladostni videz. Ravno te dni imam še en poseg na obrazu. Mnogo žensk mi piše, največ jih je iz Slovenije, in sprašujejo, kaj vse sem si dala popraviti in koliko je stalo. Lepotna kirurgija je na Balkanu veliko bolj napredovala kot pri nas. Tukaj se ženske veliko bolj posvečajo negi in videzu. Ko vidim stare posnetke, se veselo nasmejim, saj se še jaz komaj prepoznam. Moj nekdanji partner Richard me ni prepoznal, ko je videl moje stare slike (smeh),“ nam je še zaupala Mirela.

mirela lapanović Magazin Mirela Lapanović v hudih bolečinah

mirela lapanović | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 3
  • Ender3 15:20 18.oktober 2020.

    Joj, kakšne smotane osebke nam ponujate v branje. Fuj.!

  • bogdan76 09:52 18.oktober 2020.

    SAMO PAMETI NEMORE POPRAVITI GORJE OTROKOM DA IMAJO TAKO MAMO.

  • Snežinko 09:51 18.oktober 2020.

    Joj, draga novinarka... ti imaš pa res izkrivljene pojme o "lepoti". Če misliš, da je ta ženska kdaj bila lepa ali celo če je zdaj, ko je 100x grša kot prej potem ti res ni pomoči...

Sorodne novice