Magazin > VIP
112281 ogledov

Kruta resnica o Mireli Lapanović, potrdile tudi priče!

mirela lapanović Instagram
Resnica je končno prišla na dan.

Se še spomnite sporne pete sezone srbskega resničnostnega šova Parovi izpred treh let, ko je naša resničnostna zvezdnica in zmagovalka slovenskega šova Big Brother Mirela Lapanović trdila, da so jo producenti šova Parovi omamili, sotekmovalec Milutin Radosavljević Mili, s katerim je bila naša starleta nekaj časa v razmerju, pa posilil. Takrat Mireli marsikdo ni verjel, gledalci pa so misli, da gre le za scenarij. Sedaj, po treh letih, se je Mireli v bran postavila njena nekdanja cimra iz resničnostnega šova, Branka Okuka, ki je za enega izmed Youtube kanalov potrdila, da je šlo takrat res za posilstvo (po 56. minuti posnetka). 

Povedala je, da Mirela takrat ni bila v treznem stanju in da so producenti ter Mili to izkoristili, saj se iz posnetka jasno vidi, da v spolni odnos ni privolila. 

Mirela je za zurnal24.si povedala, da ji Brankino pričanje ogromno pomeni, sploh, ker nikoli nista veljali za veliki zaveznici: "Hvaležna sem ji, ker je povedala resnico. Kamen se mi je odvalil od srca, ker je po treh letih pekla resnica končno prišla na dan. Zločin pa ni le posilstvo, temveč tudi grožnja s smrtjo, če ne igraš po njihovih pravilih, grožnje da te lahko 'pogoltne Donava' in tudi grožnje mojim najbližjim so bile. Prva reakcija, ko sem izvedela, da so ljudje končno spregovorili o tej grozljivi resnici, so bile solze. Na žalost ljudje velikokrat obsojajo žrtve. Češ da si je zaslužila, ker je nemoralna ali pomanjkljivo oblečena. Moje sporočilo vsem žrtvam je, da bodite pogumne in prijavite posilstvo, govorite o tem s prijatelji, zaupajte psihologu, poiščite pomoč! Meni osebno je pomagala terapija theta healing, selitev v drugo državo in to, da sem se posvetila sama sebi."

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 12
  • Frank Cosmos 23:18 13.september 2020.

    Pa kako posilstvo hahaha.Take navadne cipe pa res ni potrebno moškemu posiliti ampak prasica ravno njega.Gnusoba spet išče pozornost,ker je pozabljena in zavržena. Kakšen navaden bedak šele mora biti njen zabit mož,ko jo pušča,da se javno nabija pred tv ekrani.To ...prikaži več so navadne nepomembne divje svinje katere se prostituirajo na ulicah z cigani,šiptarji oziroma vso ćefutarsko golaznijo.

  • Avatar Orwinessa
    Orwinessa 00:50 18.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 00:32 18.avgust 2020.

    kje pa je znana slovenka špela grošelj? verjetno prosi za objavo in pridno je zaseko in cvirke,...

Sorodne novice