Magazin > VIP
30450 ogledov

Mirela poskrbela za mokre sanje

mirela lapanović
1/5
Instagram
Mirela Lapanović razkriva, kako ohranja vitko postavo.

Mirela Lapanović uživa kot še nikoli prej. S svojim partnerjem, premožnim poslovnežem, potuje po svetu, večino časa pa zmagovalka Big Brotherja preživlja v Črni gori.

mirela lapanović | Avtor: Instagram Instagram

Svoje sledilce na Instagramu rada razvaja z utrinki iz svojega zasebnega življenja in tudi z vročimi fotografijami (fotografije v galeriji). Zdi se, da je Mirela vsako leto bolj fit. Kaj je njena skrivnost? "V letu 2019 sem začela z zdravim režimom prehranjevanja, poiskala sem si tudi pomoč nutricionistke, ki jo priporočam vsem. Zdravo telo, v zdravem duhu. Začela sem tudi s treningi, odrekla sem se sladkorju, le tistemu, ki je v sadju, seveda ne. Namesto prigrizkov jem le sadje in zelenjavo, sicer pa ribe in morske sadeže. Na dan spijem do tri litre vode in se veliko gibljem. Pomembno je skrbeti tudi za kožo, in sicer z vlažilnimi kremami in serumi, saj je le negovana koža lepa. Najbolj pomembno pa je, da se psihično dobro počutimo, saj je le zdrav človek lahko tudi uspešen človek. Nikoli ni prepozno za boljši jutri, bolj zdrav način življenja, novo ljubezen ali odločitev postati boljši človek."

Komentarjev 2
  • mici79 13:10 29.januar 2020.

    hmm, a ni ponavadi duh v telesu, ne pa telo v zdravem duhu?? Res me ženska sploh ne gane, ker izgleda obupno... lahko si ona misli, da so ji drugi fovšeni, ampak ko izgubiš stik z realnostjo in začneš pretiravati ...prikaži več s plastičnimi operacijami in skrbjo za telo, se nikoli ne konča dobro. Kar naj ima, kar ima, to ni nič v primerjavi s tem, da imaš urejeno družinsko življenje in otroke.

  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 20:54 11.januar 2020.

    Močna potovanja,Črna Gora ,zakaj ne gre takoj v kamnolom.