Šport
18990 ogledov

Izpoved športnice: "Ugrabil me je ter dva meseca posiljeval!"

Carmen Greentree Instagram
Avstralka je izdala avtobiografijo, v kateri je opisala tudi grozljivo izkušnjo iz preteklosti.

Nekdanja avstralska zvezdnica surfanja Carmern Greentree je nedavno šokirala javnost s shrljivo izpovedjo, da je bila pri 22 letih ugrabljena za dva meseca, v tem času pa je bila večkrat posiljena.

Carmen se je s svojo izpovedjo vrnila v leto 2003, ko se ji ni uspelo kvalificirati na Svetovno prvenstvo, zato se je odločila, da si vzame leto odmora in med drugim obišče Indijo.

Carmen Greentree | Avtor: Instagram Instagram

To pa je bila po njenih besedah največja napaka v življenju. Tam je spoznala moškega z imenom Rafiq Ahmad Dundoo, ki se je ponudil, da ji pokaže pravo pot v Kašmir. Odpeljal jo je na ladjo, kjer pa se je začela prava shrljivka.

"Vsakič ko sem se poizkusila ubraniti od spolnega napada, sem prejela udarce. Branila sem se, toda prvič, ko več nisem mogla, me je posilil. Bila sem utrujena, vedela sem, da ne bo odnehal in na koncu se preprosto več nisem mogla braniti. Niti sama več ne vem, kolikokrat me je posilil," je v biografiji zapisala Greentreejeva.

"Bil je človek brez moralnih načel, ki mu je bilo vseeno za sočloveka. Pokazal je, da me ima namero prizadeti, obenem pa ni občutil nikakršne krivde."

Carmen Greentree | Avtor: Instagram Instagram

Carmen je bila njegova zapornica kar dva meseca, preden jo je njen ugrabitelj prisilil, da je poklicala domov ter zaprosila za denar, oblasti pa so uspele klic izslediti ter jo tudi rešiti.

V Indijo se kasneje več ni želela vrniti, da bi na sodnem procesu pričala zoper posiljevalca.

Knjiga "Nevarno zasledovanje sreče" pa je nastala zato, da svetu pove, da se vedno lahko poberemo. Tudi po tako travmatični izkušnji.

Carmen Greentree | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 3
  • lulibuc 14:44 15.julij 2020.

    Ena kura več ali manj. Slovenski kokošnjak čaka na nove kalamar žrebce, potem pa batine čez hrbet in lizanje podplatov.

  • Waltter 12:26 15.julij 2020.

    Ampak ne glede koliko opozoril dobijo ponce, kako nevarne so Indija, Maroko, Irak, Iran, Alzirija, Savdska Arabija, Katar, ZAE, Afrika, se vedno z veseljem silijo dol. Ne glede koliko jih ima sreco in nimajo tezav, se vedno izstopajo taksni primeri kot je ta...

  • Avatar right
    right 09:56 15.julij 2020.

    a sam Ahmad te je šponal, ne ga lomit. a posiljeval? eksotika nekaj košta. upam, da te je dobro izšolal s svojo primitivno zablojeno kulturo ker takih kur je še veliko tudi pri nas in jih tako šolanje še čaka

Sorodne novice