Svet
1895 ogledov

S silo nad psa, sodišču se uspešno izogiba

Sodišče Profimedias
Našli so ga v okviru akcije, kjer so iskali pedofile.

Na Hrvaškem odmeva primer moškega, ki je posiljeval dva psa, rodezijska goniča. Nekdanji član Sveta za ekumenizem Hrvaške škofovske konference se, kot pišejo hrvaški mediji, že dve leti uspešno izogiba sojenju.

V obtožnici piše, da sta psa pri njem izzivala neustavljivo spolno slo. Ko so ga odkrili in psa odpeljali od njega, je psica zaradi hudih notranjih poškodb poginila, pes pa je po besedah aktivistov za zaščito živali še vedno živ.

Moški se medtem uspešno izogiba sojenju; med drugim je sodišču pisal, da na sojenje ne more prihajati, saj mu novinarji, ki ga čakajo pred sodno dvorano, povzročajo stres. Moški sicer trenutno ni na Hrvaškem, poroča portal Index.hr.

Ujeli so ga v okviru policijske akcije, v kateri so iskali pedofile, ki preko spleta izkoriščajo otroke, in ki je bila v teku leta 2015. Med drugim so opazili IP naslov, s katerega so se širili posnetki z živalmi v eksplicitnih pozah. Elektronski naslov je bil registriran na podjetje, ki se ukvarja z grafičnim dizajnom s sedežem v Zagrebu.

Lastnik tega podjetja je bil obdolženi moški; policisti so mu v okviru preiskave odvzeli 111 DVD-jev in CD-jev, mobilne telefone in spominske kartice ter ugotovili, da je uporabljal najmanj pet različnih elektronskih naslovov za širjenje spornih vsebin.

Šlo je za fotografije in posnetke spolnih aktov med moškimi in psi ter fotografije spolnih organov. Obtožnica moškega bremeni, da je med letoma 2009 in 2015 na različnih naslovih na Hrvaškem spolno občeval s psi. Med drugim jima ni dajal hrane in vode; slednje sta dobila po spolnem aktu kot nagrado.

Tožilstvo zanj zahteva leto dni zapora. 

Posilstvo Grozljivo Svet Hrvaška: Sedem mladeničev posiljevalo mladoletnico, grozili so ji z objavo posnetka

Hrvaška policija | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.