Svet
33722 ogledov

Očim jo je zadrževal 19 let, rodila mu je devet otrok

Rosalynn McGinnis Youtube
Grozljiva izpoved danes 33-letne ženske.

33-letno ameriško državljanko Rosalynn McGinnis je očim ugrabil, ko ji je bilo 11 let. Odpeljal jo je v Mehiko in jo tam proti njeni volji zadrževal kar 19 let. V tem času mu je rodila devet otrok. Svojo grozljivo izkušnjo je delila z javnostjo, poroča Daily Mail.

Očim je 11-letnico ugrabil, da bi se tako maščeval njeni mami, s katero je bil v zvezi. Odpeljal jo je v Mehiko in jo čez nekaj let prisilil, da se je poročila z njim. Leta 2016 ji je uspelo pobegniti, in sicer s pomočjo dveh neznancev, na katera so naleteli v trgovini.

"Z devetimi otroki smo se znašli v vrsti pred njima. Bila jima je čudna tako velika razlika v letih med Henryjem in mano, ravno tako veliko število otrok. Zmanjkalo nam je denarja, da bi plačali račun, poravnala sta ga ona dva. Vprašala sta nas tudi, kje živimo," v svoji grozljivi izpovedi pove 33-letnica.

Ugrabitelj je leta uspešno odganjal ljudi od svoje družine, a ženski, ki je poravnala njihov račun, se je dozdelo, da nekaj v tej družini ni v redu. Našla jih je, ko Henryja ni bilo v bližini, pomagala jim je pobegniti. Pomoč je poiskala na ameriški ambasadi.

Ugrabitelja so oblasti prijele šele čez nekaj mesecev, na obtožnico za ugrabitev in posilstva še čaka. Vsa dejanja je zanikal, vztraja, da je Rosalynn z njim odšla prostovoljno.

Zlorabljal tudi otroke

33-letnica je povedala, da je ugrabitelj, oče njenih otrok, zlorabljal tudi slednje. Govoril jim je, da so živali in se grdo obnašal do njih. Pretepal jih je. "Vsako zlorabo, ki si jo lahko zamislite, vse to mi je počel," je v izpovedi povedala 33-letnica in dodala, da je s spolnimi zlorabami počel že leto dni preden jo je ugrabil.

Njena mama o primeru javno ni nikoli govorila. S partnerjem je odnos prekinila, ker jo je pretepal. Maščeval se ji je na najbolj krut način, še piše Daily Mail.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.