Magazin > VIP
11376 ogledov

Skrivnost: David Urankar v zadrego spravil Špelo Močnik

špela močnik RTV
Podrobnosti vlekel iz nje.

V oddaji Dobro jutro so se včeraj pogovarjali o zaroki in poroki. Oddajo sta vodila David Urankar in Špela Močnik, njuni gostji na to temo pa sta bili strokovnjakinja za partnerske odnose Melita Kuhar in Teja Jugovic.

David je na začetku povedal, da se bolj kot zaroke spomni poroke. "Moškim zaroka ni tako pomembna, bolj sem se osredotočal na poroko. Poleg rojstev otrok je bil to najlepši dan v mojem življenju,“ je povedal in dodal, da zaradi slabih kolen verjetno ni padel na kolena.

Na koncu pa je beseda tekla o Špeli Močnik, ki ji je David vrnil žogico, ki jo je od kolegice prejel na začetku oddaje. "Ti si v vmesnem obdobju, kaj pa tebi zaroka pomeni?“ "To pa zdaj nimava dovolj časa, dajva en klic sprejeti,“ mu je v smehu odgovorila Špela, po klicu pa hitro napovedala oglase. David ni popustil ...

"Sem zaročena, poročne načrte mi je prekrižala trenutna situacija, tako da bo drugo leto,“ je povedala Špela in po nadaljnjem vrtanju novinarskega kolega še razkrila, da je bila zaroka na njen rojstni dan. "Ni bilo treba kupiti dvojnih daril,“ se je še pošalil Urankar.

Komentarjev 2
  • Zikollino 04:53 30.september 2020.

    Miss Pigy ima ziher zlato pičko ... saj drugače še ovc ne bi mogla čuvat ...

  • Frank Cosmos 21:48 29.september 2020.

    Tale debela bajsa je sramota Sloveniji in mi ni jasno kako je komunajzerski manipulacijski bedaki na RTV kjer objavljajo same laži ne odpustijo.