Magazin > VIP
1808 ogledov

Naš voditelj obljubil, da jo zaroči, če zbere 1000 všečkov

Iztok Gartner Instagram
Bo držal obljubo?

"Če dobiva 1000 lajkov, ji kupim zaročni prstan," je voditelj Iztok Gartner na Facebooku zapisal ob fotografiji s svojo dolgoletno izbranko Katjo Flis. Iztok, ki je v prejšnji televizijski sezoni vodil kar tri oddaje (Gartnerjev bordel, Dobra volja z Iztokom in Nova faktor), in njegova Katja sta par že dobra tri leta. Na nedavnem dopustu, ki ga je par preživel v Piranu, pa se je Gartner odločil za romantični izziv.

Fotografija je res prejela več kot 1000 všečkov, zato smo ga vprašali, ali je že zavil v zlatarno, obljuba namreč dela dolg, kajne? "Počasi, počasi," je bil Iztokov skrivnostni odgovor. Kakorkoli, s prstanom ali brez, Katja in Iztok sta še vedno zaljubljena do ušes in Gartner rad pove, da mu je njegova svetlolasa izbranka, za katero nihče ne more verjeti, da šteje 40 let, več kot pisana na kožo. Glede na to, da se po službeni dolžnosti pogosto druži s seksi znanimi Slovenkami, starletami in pornesami, z veseljem pove, da mu Katja 100 odstotno zaupa in ga podpira ter da tudi sam nikoli ne bi izrabil njenega zaupanja. Katja mu je tudi zvesto stala ob strani, ko je lansko leto hudo zbolel, a tudi že povsem okreval.  

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.