Magazin > VIP
7252 ogledov

Naš voditelj pred ljubezensko preizkušnjo

Iztok Gartner mediaspeed
Ker živita vsak v svoji občini, bi morala kršiti zakon, če bi se želela videti.

Iztok Gartner, voditelj, ki je najbolj znan po erotični oddaji Gartnerjev Bordel, se je znašel pred ljubezensko preizkušnjo. Iztok namreč živi v Celju, njegova srčna izbranka, s katero sta par več kot tri leta, pa v sosednji občini. "Čak, sem prav razumel, da zaradi panike in pretiravanja glede odhodov na morje, ki ju delajo na 24ur, ne bom več mogel do svoje punce v bližnjo občino," se je pred dnevi na Facebooku spraševal Iztok in točno to se je tudi zgodilo.

Iztok in njegova Katka se zakona očitno držita, saj je svetlolaska na Facebooku že zapisala, da zelo pogreša svojega izbranca in njegovega pasjega spremljevalca, Iztok pa se je pošalil, da bi si ljubico moral najti v svoji občini in da je za 1. april nategnil le svojo roko. 

Sicer pa ima voditelj v teh dneh veliko dela, saj na TV3 vodi novo oddajo Dobra volja z Iztokom, kjer mu družbo delajo številni znani Slovenci, Slovenke in tudi gledalci, ki ga lahko pokličejo v živo. Gartner se z njimi pogovarja kar iz domačega kavča, ki se je v času samoizolacije prelevil v televizijski studio. Oddajo predvajajo vsak dan, s posnetki in klici pa lahko v njej sodelujejo tudi gledalci. Iztok se je za koncept odločil, ker si želi v teh nepredvidljivih časih širiti dobro voljo in smeh, ne pa panike in nestrpnosti. 

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook

Najbolj kulske vsebine najdeš na JOONGLI!

Komentarjev 5
Sorodne novice