Svet
3614 ogledov

"Ne ugovarjajte možu. Šminkajte se, ..."

Malezija Reševalni pas/Twitter
Resna priporočila ministrstva.

Izolacija je za številne pare velika preizkušnja; številne evropske države so že zabeležile porast družinskega nasilja. Malezija se očitno izziva loteva po svoje.

Tamkajšnje ministrstvo za ženske, družino in razvoj skupnosti skuša na svoj način pomagati k varnemu družinskemu življenju tudi v času izolacije. Izdali so smernice, ki naj bi jim sledile ženske.

Med drugim svetujejo, da ženske ne ugovarjajo svojim soprogom, da naj se vzdržijo sarkastičnih komentarjev, da se oblečejo in ličijo tudi v času, ko so doma.

Italijansko-avstrijska meja Tragično Svet Zaradi virusa ubil svoje dekle, zdravnico

Glede priporočil so na spletnih omrežjih že stekle številne razprave, na nogah so aktivistke za ženske pravice in nevladne organizacije za zaščito žensk. Na omenjenem ministrstvu se zagovarjajo, da so želeli le poslati pozitivno sporočilo, nasvet, kako obdržati dobre odnose v družinah v času izolacije.

V Maleziji je sicer do danes zabeleženih 2.900 primerov okužb s koronavirusom, 45 ljudi je umrlo. Vlada je sprejela številne ukrepe za zajezitev širjenja virusa, med drugim so zaustavljena potovanja, močno so omejena tudi potovanja znotraj države.

koronavirus COVID-19 Slovenija meja z Italijo Napoved Slovenija Pozor, policisti bodo ta konec tedna v akciji

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • fasader56 09:03 03.april 2020.

    Pa tangice na rit,ne glede na velikost..riti.....

  • rudalra 04:08 03.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Aurlessa
    Aurlessa 01:44 03.april 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com