Magazin > VIP
60001 ogledov

Znani Slovenec z opolzkim odzivom po zmagi odbojkašev

Sanja Modrič POP TV
Tako so se na včerajšnjo zmago naših odbojkarjev odzvali nekateri znani Slovenci in Slovenke.

Slovenski odbojkarji so sinoči v polfinalu evropskega prvenstva premagali Poljsko s 3:1 v nizih in se po štirih letih znova uvrstili v finale tega tekmovanja. V petek pa bo znan tekmec Slovenije, ki bo izbrancem Alberta Giulianija poskušal preprečiti osvojitev zlatega odličja. Prav Francija je leta 2015 premagala Slovence, drugi možni tekmec je Srbija. 

slovenija odbojka | Avtor: Epa Epa

A sinoči je bilo na vrsti slavje, ki je zajelo tudi številne znane Slovence. Televizijski in radijski voditelj Iztok Gartner je s svojo žgečkljivo pripombo podražil športno voditeljico Sanjo Modrič, Saša Lendero pa se je pošalila v stilu svojega legendarnega komada Ne grem na kolena. To so nekateri zvezdniški odzivi ...

Borut Pahor: "Ker so se borili, bi jih podprli tudi, če bi zgubili. Ker pa so zmagali, jim bomo tudi v finalu do zmage pomagali! (rima)"

Blaž Švab: "Neskončno ponosni. Hvala vam."

Saša Lendero: "ZMAGAAAA!!!! To je bilo noroooo!!! Za tole gre pa človek tudi na kolena!!!!! Čestitke dragi fantje za nepozabno igro, prepolno srca, ki ste ga napolnili tudi nam!!!"

Nuša Derenda: "JAAAAAAA!!!! Bravo naši!!!! Kdor ne skače, ni Sloven'c. Kako gre naprej? Hej, hej, hej!!!"

Taiji Tokuhisa: "Kako čudovita tekma in atmosfera. Slovenija je v finalu @eurovolley2019."

Iztok Gartner: "Če Sanja Modrič zdajle nima mokre, je ne bo imela nikoli. Ali kot je rekel Humphrey Bogart v Casalanci: We'll Always Have Paris. #odbojka"

Jean Frbežar: "N-O-R-O. Fak** ne morem verjet. Padel je evropski, padel je svetovni prvak. Pariiiiiiz, hirvikam (prihajamo, op. a). Srebro imamo, tako kot pred 4 leti, ampak gremo na zlato!"

Komentarjev 6
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 20:27 27.september 2019.

    Iztok Gartner: je en brezvezni drkač.......

  • Solton 18:01 27.september 2019.

    ej a tebe Ana Fetih, ljubiteljico čefurjev, dejansko nekdo plača za te budalaštine ki jih sklamfaš skup?

  • matermila 14:12 27.september 2019.

    Če Sanja Modrič zdajle nima mokre.... Če bi tole napisal jaz,bi me Adi takoj zradiral,ko pa to pišejo njegovi "drugovi",je pa OK.

Sorodne novice