Šport
1680 ogledov

Tako se za Slovenijo navija v Stožicah

Slovenija - Poljska
1/39
Anže Petkovšek Polfinalna tekma med Slovenijo in Poljsko, EP v odbojki.
Slovenski odbojkarji znova igrajo pred bučno množico navijačev.

"So favoriti, so vrhunska ekipa, ampak ne glede na to, kdo je naš tekmec, na teren stopimo zato, da zmagamo, da se borimo od prve do zadnje točke. S to publiko je vse mogoče," je pred dvobojem s Poljsko dejal kapetan Slovenije Tilen Urnaut in tako še enkrat poudaril vlogo, ki jo imajo v Stožicah slovenski navijači.

Ti so slovensko zasedbo, pa tudi druge reprezentance, navdušili s svojim navijanjem. "Moji fantje so navajeni tega, lepo je, ko je tako vzdušje. Na tekmah na Nizozemskem je bilo 8000 poljskih navijačev, kar je bilo fantastično. Veseli me, da slovenski navijači podobno spremljajo tekme. Vse to je dobro za odbojko," je sicer dejal poljski selektor Vital Heynen in poudaril, da Poljake na zadnjem svetovnem prvenstvu k pohodu k zlati kolajni ni ustavilo niti 20.000 italijanskih navijačev, ki so bodrili gostiteljico prvenstva Italijo.

"Ti navijači .... To so občutki, ki se jih ne da opisati z besedami. Neverjetno je, koliko nam pomagajo, koliko nas dvignejo. To je bila njihova zmaga," je po dvoboju z Rusi dejal slovenski podajalaec Dejan Vinčić.

Ta je s sogralci imel neverjetno podporo tudi na obračunu s Poljsko.

Komentarjev 1
  • Avatar Torigrella
    Torigrella 00:50 27.september 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice