Šport
2816 ogledov

Kako bodo sploh naši odbojkarji leteli v Francijo?

Adria Airways Profimedia
S prevozom odbojkarjev v Pariz naj ne bi bilo težav.

Po težavah poljske odbojkarske reprezentance z letalskim prevozom iz Amsterdama v Ljubljano zaradi težav Adrie Airways se je postavljalo vprašanje prevoza današnjih polfinalnih tekmic Poljske in Slovenije na tekmi za medalje v Pariz. A na Odbojkarski zvezi Slovenije (OZS) zagotavljajo, da so alternativno rešitev uredili.

Stožice Alen Pajenk Hrabro v boj Šport "Poljaki niso nekaj strašnega"

V preteklih dneh so v medijih odmevale težave poljske reprezentance, ki je v torek obtičala na letališču v Amsterdamu, saj bi morala v Ljubljano potovati s čarterskim letom Adria Airways, ki pa je ravno ta dan zaradi finančnih težav začasno ustavila letalske operacije. Na koncu so Poljaki v Sloveniji prišli z vladnim letalom.

Poljski mediji se v današnjih izdajah znova sprašujejo o prevozu odbojkarjev na naslednjo postajo prvenstva - Pariz. Ne glede na izid nocojšnjega polfinala bosta namreč obe reprezentanci morali igrati še eno tekmo v francoski prestolnici, ki bo odločala o medaljah. Zmagovalec polfinala bo igral v nedeljskem finalu, poraženec pa v sobotni tekmi za tretje mesto.

Poljska odbojka Stožice Se bodo opekli? Šport Bolj kot Slovenci jih skrbi prevoz do Pariza! EP v odbojki 2019, poljska reprezentanca Polfinale Šport Poljaki že pred tekmo v težavah

Kot poročajo mediji na Poljskem, bi poljski odbojkarji morali v Pariz leteti s čarterskim poletom Adrie Airways. Zato so se spraševali, ali bo spet potrebno ponje poslati vladno letalo.

Iz OZS pa so za STA potrdili, da so kot organizatorji tekem EP v Ljubljani uredili ustrezen čarterski polet za obe reprezentanci. Zaradi znanih težav Adrie Airways je namreč zveza hitro poiskala alternativo pri romunskem čarterskem operaterju Carpatair.

Kot zanimivost velja izpostaviti, da bosta reprezentanci potovali skupaj z istim čarterskim letom v petek dopoldne.

Vital Heynen Smela napoved Šport Poljski selektor: "Ne vem, če je Slovenija ekipa za finale ..."
Komentarjev 5
 • Avatar Torigrella
  Torigrella 00:50 27.september 2019.

  Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

 • Taja Selan 23:22 26.september 2019.

  S pomočjo davkoplačevalcev...... FALKON

 • Taja Selan 23:21 26.september 2019.

  S Falkonom😁

Sorodne novice