Šport
463 ogledov

Najbolj gledana odbojkarska tekma v zgodovini

Slovenija - Rusija Anže Petkovšek Četrfinale EP v odbojki med Slovenijo in Rusijo.
Še en lep dosežek trenutne odbojkarske reprezentance.

Slovenska odbojkarska reprezentanca se je v ponedeljek uvrstila v polfinale EP v odbojki. Izbranci Alberta Giulianija so z odlično igro prvič na velikih tekmovanjih slavili proti Rusiji.

Slovenija - Rusija Po porazu Šport Ruski mediji: Ko se spomniš na tisto tekmo v Mariboru

Tekma Slovenija - Rusija je na Kanalu A sicer dosegla rekordno gledanost z  ratingom 19,2 odstotka in 56-odstotnim deležem gledalcev, ki so takrat gledali televizijo. Tako je postala najbolj gledana odbojkarska tekma vseh časov na slovenskih televizijah. Zanimivo je, da si je tekmo ogledalo malenkost več žensk kot moških.

Vir: AGB Nielsen Media research, ciljna skupina 18–54 let, moški 18–54 let in ženske 18-54 let; gledanost televizije v živo in z zamikom na isti dan.

Odbojkarske tekme rušijo rekorde gledanosti med odbojkarskimi vsebinami, medtem ko absolutni rekord še vedno pripada finalu EP v košarki iz leta 2017, ko so slovenski košarkarji postali prvaki. 

odbojka EP Turčija - Slovenija Novo Šport Tekma s Poljaki ni razprodana, tako se lahko dokopljete do kart

Polfinalni obračun proti Poljski je na sporedu v četrtek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice