Šport
5579 ogledov

Znano, koliko vstopnic za tekmo s Poljaki in kdaj bodo na voljo

odbojka EP Turčija - Slovenija
1/7
Saša Despot
Prireditelji so sporočili, kdaj bo na voljoi še zadnji del vstopnic za polfinalno tekmo.

Za zadnjo ljubljansko tekmo velja veliko zanimanje. Iskanje vstopnic je postalo prednostna naloga ljubiteljev športa v Sloveniji, priložnost, da do njih pridejo, pa bodo imeli v sredo ob 17. uri.

Takrat bodo namreč, ko so danes sporočili prireditelji, začeli prodajati še zadnji del vstopnic, ki so še ostale. Te vstopnice za polfinalno tekmo Slovenija - Poljska v dvorani Stožice bodo na voljo izključno na vseh prodajnih mestih Petrola po Sloveniji od 17. ure dalje. V prodaji bo še nekaj več kot 2500 vstopnic v zelenem in rdečem ringu dvorane, hkrati je moč kupiti največ štiri vstopnice.

odbojka EP Turčija - Slovenija | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Nekaj sto navijačev tudi v Pariz

Nekaj podpore bodo imeli slovenski igralci tudi na zaključnih bojih v Parizu, saj se bodo verjetno številni navijači odločili še za pot v francosko prestolnico. Po neuradnih ocenah naj bi v Francijo potovalo vsaj nekaj sto navijačev.

Uradna potovalna agencija, ki sodeluje z odbojkarsko zvezo Slovenije, je Palma in ta navijačem ponuja aranžmaje z letom v Pariz. Kot so sporočili prireditelji, pa bo možen tudi aranžma z avtobusnim prevozom. Navijači, ki se bodo v Pariz podali v lastni režiji, lahko že zdaj kupijo vstopnice za tekme (70 evrov za prvo kategorijo in 40 evrov za drugo).

slovenija odbojka Pohvalno Šport Po epski zmagi Slovenije športna poteza Rusov

Na tekmah približno 76.500 gledalcev

Prireditelji ljubljanskega dela EP pa so postregli tudi s podatki o obisku tekem v dvorani Stožice. Do četrtfinala Slovenija - Rusija je tekme v živo videlo 54.000 obiskovalcev, dvoboj Slovenije in Rusije v razprodani dvorani še 11.225, podobno številko pa pričakujejo tudi na četrtkovem polfinalu, ki bo zadnja tekma v Ljubljani na tem EP. Tako da bo skupni seštevek obiskovalcev na vseh tekmah (15 v predtekmovanju, dve v osmini finala, dve četrtfinalni in ena polfinalna) približno 76.500.

Medtem ko so imeli številni navijači (ali pa jih še bodo imeli) težave pri prihodu ali odhodu iz Slovenije zaradi prizemljitve letal Adrie Airways, takšnih težav ne bodo imeli slovenski in poljski odbojkarji. Zanje bo namreč prevoz v Pariz na zaključni del EP zagotovila evropska zveza Cev, leteli pa bodo s čarterskim letom.

Slovenija - Rusija Polfinale je tu Šport Našim fantom uspelo nemogoče: Zmleli so aktualne evropske prvake!

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • ypa65120 21:41 24.september 2019.

    Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća.Prvog mjeseca primio sam 29736 dolara za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i odmah sam ponio kući najManje 7835 do 9454 dolara tjedno. --->>>>>>>>>>>>>>>>> www.Trade46.Com

Sorodne novice