Šport
19673 ogledov

Prekl... Slovenci, že spet!

Slovenija - Poljska Anže Petkovšek Zmaga slovenske odbojkarske reprezentance nad Poljsko v polfinalni tekmi evropskega prvenstva.
Poljski navijači objokujejo poraz proti Sloveniji.

Odbojka na Poljskem sodi med najbolj popularne športe, morda je pred njo le nogomet. Poljski navijači tako po celem svetu spremljajo nastope svoje reprezentance, velik del Poljakov pa je bil ob polfinalni tekmi evropskega prvenstva prikovan pred televizijske ekrane. Tako kot na začetku meseca, ko je v Ljubljani gostovala poljska nogometna reprezentanca, so bili prebivalci skoraj 40 milijonske države prepričani v uspeh. Šok po porazu dvakratnih zaporednih svetovnih prvakov je bil tako precejšen.

Slovenija - Poljska Medalja je naša! Šport Finale EP je tu! Slovenci zmleli tudi Poljake!

"Brazilija, ZDA, Rusija, morda Francija in Srbija, a če bi mi nekdo pred nekaj leti dejal, da bo Slovenija premagovala Poljsko v odbojki, bi mu rekel naj preneha piti," se je odzvale eden izmed poljski navijačev. "A Dejan Vinčić pa nima poljske babice?" se je spraševal drugi in ob tem verjetno imel v mislih naturaliziranega Kubanca Wilfreda Leona.

"Slovenci so kot črna mačka na petek trinajstega," pa je ugotovil tretji privrženec poljske odbojkarske reprezentance.. 

  Slovenija - Poljska Slovenski junaki: Šport "Nismo si želeli brona, nočemo srebra!" Slovenija - Poljska Slovenija slavi! Šport A kdo pri nas dela, ali pa so vsi samo prvaki?

Komentarjev 8
  • jakec1575 12:57 27.september 2019.

    Neverjetno navijastvo, neverjetni igralci. Glede sodniske napake pa sledece. Če bi bil to nogomet, bi razumel. pri skoraj 200 tockah pa je ta argument iz trte zvit. Slovenija je imela srce brez ega in srce vedno zmaga nad egom.

  • sam50 07:38 27.september 2019.

    Če bi bil jaz na mestu poljskega selektorja,bi nemudoma spakiral in za vedno opustil ta šport,glede na izjave,ki jih je trosil pred tekmo....

  • matermila 07:31 27.september 2019.

    Poljski selektor je imel včeraj vsaj eno neprimerno izjavo,in sicer,da Slovenija pač ni za finale.Mislim,da je dobil dobro učno uro,ki mu je dala vedeti,da je treba biti v izjavah bolj previden.Pred celotno evropsko javnostjo so jih nabili "drugorazredni".VSA ČAST FANTJE,ZDAJ PA PO ZLATO.