Magazin > VIP
53152 ogledov

Fotografija našega voditelja iz bolnišnice vas bo pretresla

Iztok Gartner Facebook
Voditelj, pevec in poznavalec erotike doživlja težko življenjsko preizkušnjo.

Voditelj Iztok Gartner, Celjan, ki je najbolj znan po svoji provokativni oddaji Gartnerjev bordel, kjer edini pri nas pokriva širok spekter erotičnih vsebin, se je znašel pred težko življenjsko preizkušnjo. Pred časom je na Facebooku namreč sporočil, da njegovi izvidi niso obetavni, da je pred njim težka operacija in dolgo okrevanje. 

Iztok je danes prvo fazo zdravljenja že uspešno prestal in na Facebooku zapisal: "Preživel operacijo. Boli ko svinja, ampak se vedno migam." Gartner, ki ga doma čakata psiček Pu in srčna izbranka Katja, pa smisla za humor in erotičnega naboja ni izgubil niti v težkih trenutkih, tako se je pred dnevi pošalil: "Če mi na vsak način hočejo spraznit črevo z vsem mogočim sra****, zakaj nobene ne zanima, če imam prazna jajca?!?"

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook

Gartner sicer pravi, da zaenkrat še ne želi razkriti, za kakšno operacijo je šlo, sporočil je le, da je trenutno v velikih bolečinah. Žal ga tudi ne bo na že tradicionalnem celjske erotičnem sejmu, kjer ga bodo zagotovo pogrešali. "Prijatelji, letos me prvič po šestih letih ne bo na celjskem erotičnem sejmu, kjer sem imel vedno svoj kavč in intervjuje z vsemi glavnimi akterkami in akterji. Lepo mi pozdravite vse pornese in jim povejte, da me lahko pridejo obiskat v bolnico. Zgoraj in spodaj brez, seveda," je zapisal pred odhodom v bolnišnico. Iztoku želimo čimprejšnje okrevanje.

Komentarjev 4
  • Janez Mušič 08:17 22.november 2019.

    Kaj pa ti vidiš, da bi ljudje bili v šoku, mene je šokiral tvoj brez vezni članek še bolj pa fotka k je čisto normalna, niker nobene poškodbe ni videti ali kaj podobnega, res si fosil ajde čao!

  • Janez Mušič 08:10 22.november 2019.

    Janezmusic099@gmail.com

  • sam50 16:22 21.november 2019.

    Bolj pretresajo njegovi neumni komentarji.....

Sorodne novice