Magazin > VIP
8367 ogledov

Slovenski voditelj se boji bivših sošolk

Ženske Shutterstock
Ne boste verjeli, da ima ta slovenski voditelj težave z ženskami.

Razvpiti celjski televizijec in radijec Iztok Gartner, voditelj erotične oddaje Gartnerjev bordel, je ves čas obkrožen z lepoticami, kar pa zna biti včasih tudi naporno. Tako je voditelj pred kratkim na Facebooku zapisal: "Vabijo me na obletnico srednje šole. Bolje, da ne grem, ker bodo hotele vse sošolke spet seksat z mano."

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook

Prijatelji so se šalili, da to zanj res ne bi smela biti težava, a je Iztok zapisal, da je 15 deklet na eno noč celo zanj prevelik zalogaj in da bo zadevo raje rešil tako, da bo obletnico preskočil. "Dekletom sem bil všeč že v vrtcu, ko se se smukale okoli mene in čakale na poljub. Enkrat sem z eno pobegnil v visoko travo in so naju starši potem iskali. Na faksu sem imel 60 sošolk in lahko si predstavljate, kako pestro je bilo. Naučil sem se, da moraš seksati z vsemi, če nočeš ljubosumja. Obletnica je vedno prilika za seks z nepotešenimi sošolkami in odlična prilika za moške, ki radi skačejo čez plot. Če bom šel na obletnico in bo katera hotela seksati, pa ji bom pač računal. Lizanje mucke 100 evrov, dovoljenje za fafanje 150, seks v mucko 200 in anala 250. Morda pa celo obogatim,"  se je za nas pošali voditelj.

Sicer pa Iztoku posteljnih aktivnosti menda ne manjka, saj je že leto dni do ušes nasmejan ob svoji svetlolasi Katji. "Pri meni je zdaj seveda drugače, saj sem srečno zaljubljen v svojo Katjo in drugih žensk ne rabim. Zlato dekle je, saj ni ljubosumna na ženske okoli mene, ker ve, da je to moj posel in da sem puncam pač všeč. Važno ji je, da sem njen in da se vedno znova vrnem v njen objem," še dodaja. 

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 3
  • Lovebites 11:35 04.marec 2018.

    Zacnem brat tole sranje,se na cetrt clanka ustavim,pogledam avtorja tega bruhanja.OK.Vse mi je jasno.Sprasujem se le,kako dolgo se????,,Kdaj bo Ancka koncno v Polju ali Vojniku?Cist resno vprasam.Kako lahko uredniki dovolijo objavo takih gnojnic,men je to ze absurd.

  • leonardo 07:50 04.marec 2018.

    Ana, ali ne vidiš, da te imajo ljudje, ko z njimi delaš intervjuje za bedaka. En članek je bolj trapast od drugega. Mislim, da bi morala presedlati in začeti pisati romane. Ker to, kar pišeš , ni prebavljivo.

Sorodne novice