Magazin > VIP
249 ogledov

Mirela je televizijskega voditelja pustila na cedilu

Mirela Lapanović Saša Despot
Zmagovalka Big Brotherja ga je pustila čakati.

Mirela Lapanović je televizijskega in radijskega voditelja ter ljubitelja erotike Iztoka Gartnerja razočarala, saj sta bila dolgo časa dogovorjena, da bo njegova gostja v oddaji, a je Dolenjka v zadnjem trenutku odpovedala.

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook
"Midva sva bila na vezi 14 dni, vsak dan. To ni bil samo en klic in nekaj na hitro. Dva tedna sva ljudem sporočala, da bo v molji oddaji, tudi v svojih posnetkih v živo naFacebooku je najavljala, da bova skupaj snemala. Potem pa je prišel dan in ko bi morali snemati ona sploh ni javila, da je ne bo. Jaz sem njo kontaktiral in jo vprašal, če vse velja in da če se vidiva čez eno uro. Čez pol ure je odgovorila, da je ne bo," je povedal Iztok in dodal: "Potem sem vprašal, kaj se dogaja, je rekla, da je nekaj prišlo vmes in da nima prevoza, zato sem ji predlagal, da pridem ponjo, a je bila polna izgovorov. Karkoli je rekla, se je videlo, da ni res, kar govori. Potem sem izvedel, da nisem edini in da je 'skenslala' že nekaj novinarjev."

Pravi, da ima tudi sicer zelo slabe izkušnje z ljudmi, ki jih poznamo iz Big Brotherjev, le z Martinom Flisom in Tomažem Jerajem lepo sodeluje: "Vsi ostali odpovedo brez razloga, so popolnoma neresni in z njimi imam resnično slabe izkušnje!"

Mirelo oboževalci posvarili pred Iztokom

In Mirela? Mirela pravi, da takrat res ni imela prevoza in ob tem dodala: "Zamerim mu, ker je tako grdo napisal status in ker ni mogel poslati nikogar pome, če je vedel, kakšna je situacija, da nimam prevoza." Zmagovalka spomladanskega šova pravi, da je vesela, ker se ni udeležila njegove oddaje. Pred njim so jo opozorili tudi njeni oboževalci: "Pisali so mi, da da koncept oddaje ni zame in da bi to bila samo slaba rekla zame. Pisala so mi in dekleta in fanthje. Jaz sem kulturna in želim vsakemu ustrežt, ampak men i ni treba, da sem del takšne vulgarne oddaje. Ne rabim enega Iztoka Gartnerja, da sem uspešna. Ne zanima ne, ne grem v oddajo, kjer se bom osramotila."

Komentarjev 16
  • patron 15:01 17.oktober 2016.

    brezupno tej rupetini kej razlagat....!

  • dusan72 03:12 15.oktober 2016.

    Že par ur se pripravljam odpisat, pa sem se šele zdaj malo umiril od smeha... A dej Mirela, koga ti je*****? Skonjčkaš se z vsakim ki te malo poboža, širni SLO si dokazala, da so zate še pocestnice dame, Iztok ...prikaži več je zate DOKTOR... NIČ od NIČ si!!! Navadna radodajka si, ki bi rada špilala eno LaToyo, pa še ona je vsaj par filmov posnela in ima vsaj v svoji glavi razlog, da se tako obnaša. Kaj si pa ti naredila? Nafilalala žnable, se osmešila v BB, legla s prvim, ki ti je prišel med noge... Saj zate mi je vseeno, Bog se samo usmili tvojih otrok, ki bojo celo živlljene zaznamovani zaradi tega. Jaz bi se na tvojem mest uprvi dan po izhodu iz BB potuhnil v osamo, se pogovoril/a z otroki in poskušal/a rešit, kar se sploh še rešit da / ČE se sploh še da kaj. Ti revica pa misliš da boš z joški in parimi objavami na netu poskbela za svojo eksistenco in družino? S čim? Z enim člankom na mesec za katergea dobiš (ČE) koliko? 10, 20, 50... €? KATASTROFA, Povprašaj Lili za nasvet. Pa še to je mogoče pa

  • krtmen1 15:31 14.oktober 2016.

    Kdo je to čudno bitje (neka Mirela) in kdo je Iztok Gartner?