Magazin > VIP
477 ogledov

Znani Slovenec spet žrtev vandalov

Iztok Gartner
1/6
Osebni arhiv
Komika, TV voditelja in blogerja je pred blokom v manj kot treh mesecih že drugič pričakalo neprijetno presenečenje.

Iztok Gartner gre nekomu očitno močno v nos, saj se je že drugič s sprejem spravil nad njegov avtomobil.

"Vse se je začelo po tem, ko sem začel z vodenjem oddaje Bordel, kjer gostim tudi lepe punce iz erotične industrije. Očitno gre nekomu v nos, da se imam fino. Tako je to v Sloveniji, zavist je nacionalni šport. Najbolj me boli, da bom že drugič moral plačati 200 evrov, še bolj strašljivo pa je, da me nekdo očitno zasleduje, saj domov vedno hodim ob različnih urah, tako da mora biti precej na tekočem, kje se kdaj gibljem," pravi Iztok.

Tako pa je Iztokov avto izgledal, ko so ga vandali v roke vzeli prvič.

Vandali pa se niso spravili le nad voditeljev avtomobil, temveč tudi z žaljivimi grafiti v Celju, na Lavi, kjer Iztok živi. "Smrad, fartner, hip hop vrača udarec ... Žaljivke in grafiti, ki se nanašajo na zapise na mojem blogu. Sanja se mi ne, kdo bi to lahko bil, saj se v zadnjem času ne spuščam v prepire, včasih pa sem se. Iz zapisov je razvidno, da spremlja moje delo in dobro ve, kdaj se vračam domov. Če kdorkoli ve karkoli, sem pripravljen ponuditi tudi nagrado," obljublja.

Komentarjev 8
  • allstarr111 21:19 26.maj 2016.

    Glej tkole je, ko mački stopiš na rep zamijavka :) sj ne da ti prvoščim kar se je zgodilo ampak imam pravico da mislim tudi drugače kot se pričakuje ? je tako, tko da brez zamere. in LP

  • Jagijagi1 12:30 26.maj 2016.

    Znana Slovenka je Mirela!

  • Koka 15:49 25.maj 2016.

    Tega kretena (Gartnerja) še v Celju noben ne pozna, kaj šele širše...? Pacijent misli, da je slaven ??? OMG kak debil!!!