Magazin > VIP
337 ogledov

Vandali nad avto znanega Slovenca

IZTOK GARTNER Osebni arhiv
Voditelj, novinar in blogar Iztok Gartner je nepridiprava prijavil policiji.

"Res bi rad izvedel, kdo mi je posprejal avto. Če kdo karkoli ve, naj prosim pove ali poizve.
Pa dajte delit, lepo prosim. Tole je bilo res podlo dejanje,“ je novinar, voditelj in blogar Iztok Gartner zapisal ob fotografiji svojega onečedenega vozila.

"Na eni strani avta piše 'huge fan since day one' (velik oboževalec od prvega dne, op. avt.), na drugi strani 'sram' - predvidevam, da je nekdo želel napisati sramota, a mu je zmanjkalo prostora -  na pokrovu avta pa je narisan penis," je Gartner razkril za Žurnal24 in dodal, da so se  vandali njegovega vozila lotili na parkirišču pred njegovim domov v Celju. "Ob pol treh zjutraj, ko sem moral po tablete za psa, je bilo še vse v redu, zato predvidevam, da so avto popisali zjutraj, še preden so se ljudje odpravili v službo. Podal sem prijavo, a dvomim, da bo policija prišla do kakšnih ugotovitev, saj ni očividcev.“

Gartner, ki bo moral stroške popravila poravnati sam, ne ve, kdo se je tako grdo pošalil, predvideva pa, da gre za dva storilca. "Stalo me bo med 300 in 500 evrov. Menim, da sta to zakrivili dve osebi, saj sta bila uporabljena dva različna spreja, pa tudi pisavi sta bili različni. Očitno greš ljudem na živce, če vodiš oddajo, kot je Gartnerjev bordel, v katerem razpravljamo o provokativnih, seksualnih in erotičnih temah. Morda pa gre zavist … Je bilo pa to dejanje vsekakor načrtovano. To je naredil nekdo, ki je točno vedel, kdaj pridem, kje sem doma in kateri avto je moj."

Komentarjev 10
  • franjo 08:06 11.marec 2016.

    Avto je že urejen. Včeraj tj. v četrtek sem ga videlv Vojkovi ulici in se sveti kot nov

  • Dušan Vreček 19:51 10.marec 2016.

    Kva pa če so bili prjatli? Oni poznajo tvoj avto in tvoj naslov. A si na to mogoče pomislil?

  • Avatar Zala
    Zala 00:56 10.marec 2016.

    Gospod Iztok, ni vse tako tragično. Velika večina sploh ni vedela, da ste novinar in blogar. Verjetno bo marsikoga od bralcev prispevka zanimalo kakšen bloger ste in bo obiskal vašo stran. Več je klikov, več plačajo. Zadevo morate pogledati s ...prikaži več pravega zornega kota. Packarija se spremeni v prepoznavnost in le-ta v denar.