Magazin > Film & Glasba & TV
22048 ogledov

Naša televizija sedaj stavi na tega provokativnega voditelja

Iztok Gartner Facebook
Ekipi TV3 se je pridružil znani televizijski in radijski voditelj Iztok Gartner.

Iztok Gartner, znan predvsem po svoji žgečkljivi oddaji Gartnerjev bordel, bo na TV3 vodil dve oddaji. Ena je že na sporedu vsak dan, in sicer Dobra volja z Iztokom, še ta mesec pa naj bi prevzel tudi vodenje pogovorne oddaje Nov(a) Faktor, ki se bo odslej imenovala Nov faktor.

"Priprave so v polnem teku, start naj bi bil še ta mesec. Je pa res, da imam trenutno veliko dela že z oddajo Dobra volja z Iztokom, ki jo urejam in pripravljam sam in je na sporedu vsak dan. Format oddaje Nov(a) Faktor ostaja ena, bo pa bolj zabavno in energično, bolj provokativno, odštekano. V mojem stilu pač. Ne bo tako 'user friendly' kot prej,“ je povedal za Žurnal24 in dodal, da se bo tudi ta oddaja zaradi koronavirusa za zdaj snemala na daljavo in ne v studiu. Oddaja bo na sporedu ob petkih, sobotah in nedeljah kot doslej, ko jo je vodila Danica Lovenjak.

Komentarjev 7
  • Iztok Gartner 15:30 14.april 2020.

    Ender3, Bordela ne zapuščam, Bordel je trenutno na pavzi zaradi karantene, saj ne smemo snemati, nič ne razmišljaš, jebenti :)

  • saegnosbird 00:03 14.april 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • DonnaFlick 14:29 13.april 2020.

    Google zdaj plačuje od 17000 do 22000 dolarjev na mesec za delo preko spleta od doma. Temu poslu sem se pridružil pred dvema mesecema in sem v tem prvem mesecu zaslužil 20544 dolarjev. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več spremenilo - popolnoma na bolje! Poglejte, kaj počnnem ................>>>>>>>>> w­­w­­w.D­­­o­u­­C­­­a­s­­h.C­­­o­m