Magazin > VIP
84713 ogledov

Naš voditelj v bolnišnici: "Če sem tole preživel, lahko preživim vse"

Iztok Gartner Facebook
Njegov smisel za humor je neuničljiv …

Voditelj Iztok Gartner, ki je najbolj znan po svoji provokativni oddaji Gartnerjev bordel, v kateri edini pri nas pokriva širok spekter erotičnih vsebin, se je znašel pred težko življenjsko preizkušnjo. Pred časom je na Facebooku namreč sporočil, da njegovi izvidi niso obetavni in da ga čaka težka operacija.

Prejšnji teden je prvo fazo zdravljenja že uspešno prestal, sedaj pa je v fazi dolgotrajnega okrevanja. Na Facebooku je razkril, kako veliko brazgotino mu je pustila operacija, a kljub bolečini in številnim zdravstvenim težavam, svojega smisla za humor ni izgubil. "Odkar imam brazgotino, razmišljam, da ne bi bil več Gartner, ampak Scartner," se je pošalil in razkril: "Lepo so me okrasili, ni kaj. No, zdaj mi je jasno, zakaj tako peklensko boli. Ampak, če sem tole preživel, lahko preživim vse, mater milo! Iztok scarface Gartner is back."

Iztok svoje oboževalce sicer redno obvešča o svojem življenju, ki se zdi kot zabavna nadaljevanka z obilico erotičnih vsebin, a s svojimi sledilci ne deli le lepih in sočnih trenutkov, pač pa tudi tiste bolj boleče, kot je recimo operacija. "Napadel me je kašelj. In ko zakašljam, si lahko samo predstavljate, kako zelo zaboli rana. Očitno se ne bom izognil niti eni neprijetnosti okrevanja. Take reči me kar malo užalostijo, saj tudi spat ne morem ponoči zaradi tega, ampak nimaš kaj, tudi to je del te moje faking borbe," je kot vedno iskren Gartner.  

"Boli ko prasi**, ampak gre na bolje. Ugotovil sem, da sem res močan in da niti 40 cm velik rez čez najbolj boleče dele telesa, kjer je mišičevje, ne podre moje dobre volje, smisla za humor in navihanosti. Štiri dni sem bil brez hrane in prikovan na posteljo, tri dni kasneje pa že skačem po hodnikih in osvajam sestre ter bolnico spreminjam v Gartnerjev Bordel. V domačo oskrbo grem kmalu, oboževalke mi pošiljajo plišaste igračke, seksi sestre pa imajo srečo, da sem imel v kur** kateter. Šalo na stran, zelo težka operacija in težka preizkušnja je za mano, čaka pa me se kar nekaj skrbi, saj zadeva ni končana. Ostajam pozitiven in nor in komaj čakam, da se vrnem pred kamere," je Iztok povedal za zurnal24.si.

Iztok Gartner | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 4
  • ode 18:00 28.november 2019.

    Imel je velika jajca, zato tolikšen šrimf. Če bi mu kaj drugega odrezali, bi gotovo o tem govoril na dolgo in počez. Tako pa je lepo tiho.

  • ode 17:45 28.november 2019.

    Jajca so mu odrezali.

  • pesnik51 15:24 28.november 2019.

    ej .. če vodi neko oddajo na neki lokalni obskurni televiziji, ki jo gleda kasneje on in v živo trije kolegi, potem to še ni voditelj .. njegov način vodenja smo pa že slišal, pa hvala lepa ...

Sorodne novice