Magazin > Film & Glasba & TV
40902 ogledov

Nova voditeljica: Eno lepotico zamenjali z drugo, kaj se je zgodilo?

sanja grohar Blaž Vatovec
Gledali jo bomo na malih ekranih.

gaja prestor | Avtor: joonglaa joonglaa
Že v soboto, 28. avgusta, se na Planet vrača magazinska oddaja Planet Vau, ki bo v novi sezoni predstavila tudi novo voditeljico. Vsako soboto ob 18.30 nas bo pozdravila Sanja Grohar, ki jo slovenski gledalci in gledalke že dobro poznamo, zdaj pa jo bomo lahko gledali tudi v povsem novi vlogi. Čeprav ima za seboj že nekaj voditeljskih izkušenj, smo Sanjo zadnja leta spremljali predvsem kot podjetnico, spletno vplivnico in pevko, ki je s svojim nastopom navdušila tudi v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko na Planetu. 

"Po vrnitvi iz Londona sem imela željo priti nazaj pred TV-zaslone, ker sem resnično uživala v vodenju oddaj," je povedala Sanja, ki se veseli novega izziva, v studiu oddaje Planet Vau pa si želi čim bolj raznolikih gostov: "Veselim se snemanja in vseh prihajajočih gostov. Želim si, da bi se v oddaji Planet Vau vsakdo dobro počutil". 

Na terenu bosta prispevke kot doslej pripravljali Ana Raščan in Eva Cimbola, ki sta v tudi v prvi sezoni poskrbeli za več odmevnih zgodb, v novi sezoni pa si lahko obetamo še več ekskluzivnih pogovorov iz sveta znanih in zabave, lepotnih novosti ter kulturnih priboljškov. 

Oddajo je prej vodila Gaja Prestor (na majhni fotografiji). "Gaja se je kot voditeljica odrezala odlično in zelo smo hvaležni za njen pečat v oddaji Planet Vau. Trenutno se bolj posveča drugim kariernim izzivom, vsekakor pa smo z njo odlično sodelovali in si želimo sodelovanja tudi pri novih projektih, ki jih snujemo," so za Žurnal24 zamenjavo pojasnili na Planet TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.