Magazin > VIP
35786 ogledov

Sanja Grohar pokazala rezultat lepotne operacije

sanja grohar Facebook
Vse mlajša …

Nekdanja miss Slovenije in pevka Sanja Grohar, ki je danes uveljavljena spletna vplivnica, ne skriva, da se poslužuje lepotnih popravkov. Že lansko leto si je obraz polepšala s polnili, tokrat pa se je odločila za kirurški poseg in sicer korekcijo povešenih vek. Sanja je zaupala, da ima z odvečno kožo na vekah že od nekdaj težave, s staranjem pa se je situacija še poslabšala, zato je njen pogled pogosto deloval žalostno ali utrujeno. 

Okrevala je zelo hitro, že 12 dan po operaciji je bila razlika očitna. Klinika, ki je opravila poseg, pa je objavila tudi končne rezultate. "Oči so ogledalo duše. Veliko ljudi imajo vedno utrujen in žalosten pogled, pa čeprav niso niti utrujeni niti žalostni. Koža okrog oči in na vekah je zelo tanka, ima malo podpornih vlaken in se hitro povesi – posledično dobi obraz bolj žalosten ali utrujen izraz. Korekcija povešenih vek – blefaroplastika – pa je poseg, ki lahko bistveno vpliva na vaš izgled, in zanj se je pred kratkim odločila tudi Sanja Grohar," so zapisali. 

Sanja se je sicer iz Londona, kjer je z družino živela zadnja leta, vrnila v Slovenijo in v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko pokazala, da je vrhunski pevski talent. 

Komentarjev 13
  • igorgeus 19:44 22.julij 2021.

    to se danes steje za dosezek, ce si lahko placas operacijo?

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 19:05 19.julij 2021.

    g.Grohar, popravki se začno pri 65 letih, sicer boste pri 75 letih povsem iznakazena.

  • Detel5ica 15:53 19.julij 2021.

    Fajn bi bilo, če bi si lahko tudi inteligenco popravila

Sorodne novice