Magazin > VIP
3548 ogledov

Znana manekenka noseča na lepotno operacijo

Chrissy Teigen Profimedias
Oboževalci zgroženi …

Nekdanja manekenka Chrissy Teigen (33) in njen soprog, znani pevec John Legend (41) pričakujeta svojega tretjega otroka. Veselo novico pa je lepotica sporočila kmalu po tem, ko je svetu razkrila, da se je odločila za odstranitev prsnih vsadkov. Oboževalce na Twitterju je nato zaskrbelo, ali se je za lepotno operacijo odločila med nosečnostjo. 

To jim je odgovorila Chrissy: "Pred operacijo sem opravila rutinski test nosečnosti. Pokazal je negativen rezultat, čeprav v resnici ni bil. Ko je čez nekaj tednov po operaciji ponovno naredila test, pa je bil ta pozitiven." Povedala je še, da se je zelo preplašila in da se za operacijo ne bi odločila, če bi vedela, da je noseča. Razkrila je tudi, da sta se z Johnom, s katerim sta skupaj že od leta 2013, za tretjega otroka zelo trudila, zato tega nikakor ne bi ogrozila z odločitvijo za lepotno operacijo. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice