Magazin > VIP
13358 ogledov

Baby boom: Še tri znane Slovenke noseče!

Zivljenje 20.03.14,nosečnica, trebuh  foto: shutterstock Shutterstock
Za te podmladke ni zaslužna karantena, zgodili so se že prej …

Že lansko leto so številni znani Slovenci in Slovenke poskrbeli za pravi zvezdniški baby boom, letos pa se ta trend lepo nadaljuje. Na svoji Facebook strani je znana voditeljica Lea Mederal Gams, ki vodi oddajo Potep z Leo, v družbi pevke Maje Oderlap povedala, da se tokrat na potep ne bosta odpravili le dve, temveč štirje in pri tem razkrila njuna nosečniška trebuščka.

Maja Oderlap je sicer navduševala v zadnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas in prav tako noseči Lei zaupala, da sta se s partnerjem nosečnosti razveselila prav med snemanjem oddaje Znan obraz ima svoj glas. "Mislim, da sem ena tistih srečnih nosečnic, ki se počuti odlično. Vsaj za zdaj (smeh). Sem v osmem mesecu nosečnosti. Sicer pride kakšen dan, ko me bolj boli v križu ali pa slabše spim, ampak se trudim, da sem normalno aktivna, da se dosti gibljem. In to mi pri vsem pomaga. Vsa dela še opravljam brez kakšnih koli posebnosti.  Sicer nikoli namreč nisem doživela nobene nosečniške slabosti, niti v prvih tednih nosečnoti ne. Ja, zanosila sem v času šova Znan obraz ima svoj glas. Tisto obdobje je bilo posebno, čudovito a precej stresno, veliko je bilo usklajevanj, priprav, tudi ostalih nastopov ... Nosečnost me pri nobeni od teh ni ovirala. Sicer sva si oba s partnerjem Andrejem Grobelnikom želela družine, seveda pa si nisva mislila, da se bo to zgodilo ravno v tem času. Po tem, ko sva izvedela, da bova postala starša, sva se odločila tudi za dodatni neinvazivni predrojstveni test, ki odkriva tveganje za nastanek določenih genetskih nepravilnosti, sledile so še ostale preiskave, na koncu še dolgopričakovana morfologija. Po vsem tem se počutim bolj mirno, seveda pa sem v velikem pričakovanju pred še nepoznanim – porodom," je za zurnal24.si povedala Maja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ata Smrk! Smrkci! Ste doma?!? 🤔😊🤭 #snemanjeoddaje #pricrnempetru #gremovpravljico

A post shared by Maja Oderlap (@majaoderlap) on

Maji in Lei pa se pridružuje še ena znana nosečka. To je Nataša Kirn, ki je leta 2004 v oddaji Sanjski moški osvojila srce Damirja Alidžanovića, a se je njuna ljubezenska pravljica kmalu po šovu izpela. 

 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 14:04 25.maj 2020.

    Sicer ne poznam nobene od teh znanih nosečnic (wtf je nosečka?!), ampak da si v Dubaju oblečen tako kot gospa na spodnji fotografiji, je jasno, da imaš v glavi vakuum... Niso konservativni, ampak tako oblečene so samo nastavljačice.

  • MK 13:11 25.maj 2020.

    jebo vas "nosečke" kaj je narobe z bodoče matere ali nosečnice...

Sorodne novice