Magazin > VIP
71926 ogledov

Je Mojca Mavec noseča?

Mojca Mavec Instagram
V eni izmed revij je podala zelo dvoumen odgovor …

Priljubljena voditeljica Mojca Mavec je lansko leto dopolnila 46 let, kar je skoraj neverjetno, saj jih kaže vsaj deset manj. Njena televizijska kariera je zavidanja vredna, največji pečat je pri gledalcih pustila z avtorsko popotniško oddajo Čez planke, trenutno pa je del ekipe oddaje Dobro jutro. Vse od svojih televizijskih začetkov je zvesta TV Sloveniji.

Mojca velja za zgovorno in odprto osebo, zato ji o nobeni temi ni težko spregovoriti. Pred kratkim pa smo zastrigli z ušesi, ko je za revijo Ona Plus povedala: "Če bi lahko, bi imela prej družino. Prej otroke, kasneje je vse težje. In če bi vedela, bi se v mladosti vsaj enkrat pošteno naspala." Po tej izjavi se je namreč marsikdo vprašal, ali se je Mojca odločila za materinstvo? "Ne, je pa res, da je okoli mene vedno kup otrok, pogosto sem varuška," nam je zaupala, na vprašanje, ali bi se odločila za posvojitev, pa povedala: "To se mi zdi super in če bi bila mlajša, bi se."

Mojca tako ni neprespana zaradi nosečnosti ali dojenčka, pač pa drugih skrbi. "Ponoči se zbudim in ležim budna ure in ure, premlevam scenarije, prilive in odlive na računu, dogodke v koledarju, ki se spet pokrivajo … Kot da nespečnost pri ženskah postaja nova menopavza," je še povedala za omenjen revijo. 

Voditeljica pa je pred leti za revijo Lady povedala, da ji pogosto očitajo, da je karieristva, v resnici pa se za tem skriva njena osebna bolečina: "To je ena od bolečih točk, sploh če me uvrščajo med karieristke, ki nočejo imeti družine. Mislim, da se ljudje včasih sploh ne zavedajo, kako intimno je lahko vprašanje, zakaj nimaš otrok. Tudi zato, ker jih nekateri ne moremo imeti ... Po drugi strani pa veš, da si družino ustvaril drugje, na drugi strani. Zdaj že znam preslišati kakšne pripombe sorodnikov, ki bi bili radi 'strici in tete'. Moja sestra ima dve hčerki, imam dve krasni nečakinji. Pogosto sem tudi varuška otrok od prijateljev. V mladosti sem naokoli potovala z majhno torbo, zdaj pa je ta postala velika malha, v katero spravim vsa darila za prijatelje in njihove otroke."

To je najbolj zabaven YouTubu kanal ta hip!

Komentarjev 13
  • Avatar dajanaristova
    dajanaristova 08:38 01.marec 2020.

    SPORAZUMI O POSOJILU IN FINANCIRANJU. Iščete posojilo za ponovni začetek dejavnosti, izvedbo projekta ali potrebujete denar iz drugih razlogov? Zaradi skrbi, tudi če se prijavite v svoji državi in ​​nimate dostopa do financiranja, se obrnite na to e-pošto: ristovadajana1@gmail.com, da ...prikaži veča boste imeli več znanja o pogojih odobritve posojila in financiranja. Specializirani smo za vsa področja financiranja posojil med posamezniki.

  • mercedesb 07:50 01.marec 2020.

    Tale je bil pa res ubogi revez,da se je spravil nanjo.

  • supreme 19:29 29.februar 2020.

    Men je pa fajna tale bakrena.. Bi jo z lahkoto polikal.... 😁

Sorodne novice