Magazin > VIP
23034 ogledov

V veselem pričakovanju tudi ta znana Slovenka!

Maja Založnik Instagram
S partnerjem sta se za naraščaj trudila leto dni …

Priljubljena pevka Maja Založnik je v veselem pričakovanju, v začetku januarja z zaročencem pričakujeta deklico. Maja je razkrila, da sta ime že izbrala in da ne bo tipično slovensko, kaj več pa zaenkrat ne želi razkriti. "Dogovorila sva se, da če bo fantek, ime izberem jaz, če bo punčka, pa Marko in tako ga je sedaj doletela ta čast," je zaupala. 

Maja in njen Marko pa imata zelo romantično ljubezensko zgodbo, spoznala sta se namreč na avtobusni postaji. "Srečala sva se na avtobusni postaji v Konjicah in sva šla na zmenek, ki je trajal od dvanajstih dopoldne do pol desetih zvečer. Bila sem cela zmedena in tisto noč nisem nič spala, ker sem se bala, da ne bom razočarana, a se je že po nekaj dneh izkazalo, da je to to," nam je pevka zaupala leta 2016.

Založnikova je odkrita tudi danes, zato je za zurnal24.si povedala, da sta se s partnerjem za naraščaj trudila kar eno leto. "Načrtovala sva že kar kakšno leto, a sem prej pripravljala album, zato se mi zdi, kot da telo in čas še ni bil pripravljen. Kakšen mesec po izidu albuma pa sem zanosila. Ni šlo takoj, imam pa srečo, da je šlo po naravni poti, saj vidim, da se dosti parov muči in hodi na umetne oploditve. Jaz sem tudi že 36, čeprav se je ta meja danes pomaknila, tako da sva res vesela naraščaja," je povedala.

Maja se sicer počuti odlično, za dojenčka ima že vse pripravljeno, nastopala pa bo še do sredine decembra. Pravi, da je v družini trenutno dvojno veselje, saj je pred dvema mesecem rodila tudi njena sestrična, s katero sta si blizu kot sestri. 

Komentarjev 4
  • evelux 07:18 04.december 2019.

    Hm koga bi naj to zanimalo ... soseda tudi noseča pa nišče ne piše o njej ....eni pa res nimajo kaj druga za delat

  • Avatar Nelmienna
    Nelmienna 23:47 03.december 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • MK 08:20 03.december 2019.

    to, da je znana kot moj čevelj pa tudi vemo...

Sorodne novice