Magazin > VIP
14867 ogledov

Bo Blaž Švab res "na skrivaj" postal očka?

blaž švab
Po dolgih letih samskega stana naj bi se priljubljen glasbenik kmalu znašel v starševski vlogi ...

Po poročanju spletne strani Svet24 naj bi bil eden naših najbolj priljubljenih glasbenikov, pevec skupine Modrijani, Blaž Švab kmalu v novi življenjski vlogi. Njegova precej mlajša izbranka, kot poroča omenjen medij, naj bi bila v veselem pričakovanju.

Ali vesele novice držijo, smo vprašali Blaža, ki je odgovoril s sporočilom: "Že večkrat sem se vam želel zahvaliti, ker tudi vi spoštujete, še več, varujete moje zasebno življenje. Tako se z zaupanjem z vami družim in pogovarjam. Na odru se razdajam, sem z vami pristen in iskren. O sebi in svojih stališčih povem zelo veliko. Partnersko in družinsko življenje pa je moj varen pristan, kjer si polnim dušo in srce. Dobro je, da to varujem zase in za najbližje. Srečen sem, ker to razumete in me pri tem podpirate. Zato svojega zasebnega življenja ne razprodajam." 

Ali govorice držijo, bomo tako morali še malo počakati. Vsekakor pa ni skrivnost, da si Švab družine želi, saj je že leta 2014 za revijo Story povedal: "Trenutno nimam dekleta, čeprav si ljubezni in družine zelo želim ter nisem namenoma sam. Imam nečaka, ob katerem sem še bolj spoznal, kako močno si želim punce in da bi bila ta čim prej noseča.“ 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice