Magazin > VIP
13810 ogledov

Fant Špele Grošelj s to fotografijo sprožil govorice o nosečnosti

Špela Grošelj Mediaspeed
Prijatelji so jima že čestitali.

"Joooj, kakšne novice  ... me kar mal stiska ... Ampak mislim, da je pred nama eno lepo obdobje," je fant Špele Grošelj podražil svoje Facebook prijatelje. V trenutku so se usule čestitke morebitnima bodočima staršema, a tisti, ki par dobro poznajo, so vedeli, da ne gre za novico o nosečnosti, pač pa novico, da bosta Grega in Špela sodelovala v šovu Zvezde plešejo, kar se sicer šušlja že celo zimo.

špela grošelj Od zadaj Magazin Špela Grošelj pokazala, da se telovadba še kako obrestuje!

"Tisti, ki me poznajo, točno vedo, da imam otroke rada, da si jih želim, a si pred materinstvom želim uresničiti še nekaj svari, da se bom potem res v celoti posvetila otroku. Poleg tega imam te stvari pod nadzorom, tako da bo naraščaj prišel šele takrat, ko se bova za to res odločila," je razkrila Špela.

Kaj pa poroka, ali do ušes zaljubljeni parček kaj razmišlja o tem koraku? "Poroka zame ni pogoj za uspešno zvezo. Papir mi ne pomeni nič, poroko bi prej imela zaradi dobre zabave, a nikoli ne reči nikoli. Zagotovo pa sem, kar se tega tiče, tradicionalna in mislim, da je to vprašanje, ki ga mora postaviti moški," pravi Grošljeva, ki je v preteklosti sicer že bila zaročena. 

Špela Grošelj Magazin Fant Špele Grošelj pristal na vroči masaži, ona takoj v akcijo!

Tako pa na fanta kot "plesnega nasprotnika" gleda Špela: "Vsak dan sem bolj vesela, da sva v temu oba, da imava skupne teme in da resnično razumeva, kaj doživljava, kar se mi res zdi super stvar. Sicer pa na to ne gledam kot na tekmovanje, temveč kot na dobro zabavo. Letos smo super ekipa in se res vsi ujemamo." A za tekmeca ne bo imela le svojega fanta, temveč tudi dolgoletno prijateljico Tanjo Žagar. "S Tanjo sva še danes prijateljici, pogosto jih obiščeva in naši obiski trajajo po osem ur, ker si imamo toliko za povedati. S Tanjo imava ogromno lepih spominov na čas, ko sva skupaj nastopali," dodaja.

 

Komentarjev 3
  • porko2 19:07 05.februar 2019.

    Kaj se lahko ta antipatikus baba že enkrat omakne iz omrežij in s TV?

Sorodne novice