Magazin > VIP
11225 ogledov

Špela Grošelj: Tokrat se je odločila za drugačno pot

Špela Grošelj Facebook
Pevka nadaljuje tradicijo.

Kot vsako zimo se Špela Grošelj tudi letošnji januar odpravlja v tople kraje, tokrat že drugič s svojo ljubeznijo Gregorjem Kirschom. Golobčka sta za letošnji oddih izbrala Tajsko, čeprav je bila Špela tam že petkrat, Gregor pa dvakrat. "Nazadnje sem bila pet let nazaj in verjamem, da je sedaj že vse drugače. Upam, da nama bo uspelo obiskati tudi enega izmed otokov, na katerem oba še nisva bila, a sem si ga jaz vedno želela obiskati. Sicer pa nama bo fino, kjerkoli bova, saj živim za ta januarska potovanja, da se vsaj malo izognem zimi in da bova 15 dni na off. Letos ne bova nič hitela, načrt imava za prve štiri dni, nato pa po občutku. Če na potovanju samo hitiš, ni pravega užitka," pravi Špela.

Špela Grošelj Magazin Če je Špela Grošelj tako oblečena za v posteljo, mu zavidamo!

Grošljeva je kar nekaj potovanj v preteklosti preživela s prijateljico Nino in pravi, da ima vsako potovanje svoj čas, tako s partnerjem kot s prijateljico. "Vseeno upam, da bova v prihodnosti  še kam skočili tudi skupaj z Nino." Sicer pa ima Špela tudi že načrte, ko se vrne domov. Takrat se bo zaprla v studijo in posnela novo skladbo. Te dni pa se tako vneto pripravlja na potovanje, da je mimo zletel tudi njen rojstni dan, ki ga je praznovala 8. januarja. "Zaradi vseh obveznosti, ki me še čakajo pred potovanjem, bo šel rojstni dan kar mimo, kot vsako leto pa ne bom izpustila kosila v krogu najbližjih," je še razkrila.

Špela Grošelj Magazin Špela Grošelj in njen fant živita ločeno

Komentarjev 7
  • tudbognasvečnereši 21:13 11.januar 2019.

    Bolj ko gledam sliko ležeče avše, bolj razmišljam, če ni bila posneta na Tajskem pokopališču, niti enga človeka okoli nje in dalje.

  • loco 15:17 11.januar 2019.

    Komaj čakam da izda nov CD. Moram ga kupit. Pravijo da dajo krave več mleka če poslušajo0 govejo musko.

  • sam50 08:54 11.januar 2019.

    Samo še La Toyo pa Mirelo malo pogrešamo zadnje čase na vaših straneh..

Sorodne novice