Magazin > VIP
18483 ogledov

Če je Špela Grošelj tako oblečena za v posteljo, mu zavidamo!

Špela Grošelj Mediaspeed
Špela in njen Gregor sta postala eden najbolj zabavnih Instagram parov pri nas.

Čeprav se je njuna pot začela zapleteno, je bilo vredno, saj sta Špela Grošelj in njen Gregor Kirsch danes zaljubljena do ušes. Parček trenutno načrtuje januarski oddih na toplem, v Špelini ljubi Aziji. 

Špela Grošelj Magazin Špela Grošelj in njen fant živita ločeno

Poleg ljubezni in skupnih interesov, kot so potovanja, šport in gore, pa ju druži tudi smisel za humor, s katerim pogosto zabavata tudi svoje Instagram sledilce. Pred kratkim je tako Špela objavila fotografijo, na kateri v seksi čipkasti opravi in lateks korzetu s prevezo čez oči brije Gregorja. Je parček tako drzen tudi med rjuhami? No, kakorkoli v njuni vezi očitno trenutno vse gladko teče.

"Seveda mi je pomemben tudi ta segment zveze, tako kot se je potrebno potruditi za zaupanje in prijateljstvo, mi je že od nekdaj jasno, da se je treba truditi tudi na tem področju, če želiš zvezo ohraniti živo. Seveda pa doma ne hodim tako oblečena, temveč sem najraje v trenerki in kopalnem plašču trenutno, saj me zelo zebe in se nikakor ne morem privaditi na nizke temperature. Kaj počneva midva v postelji, pa je najina stvar in tega z javnostjo ne bom delila," pravi Špela.

Ana Klašnja, Branko Čakarmiš, Rok Golob šokantne menjave Magazin Znani Slovenci, ki so jim službo prevzeli drugi

 

Komentarjev 8
  • supreme 17:37 26.november 2018.

    Nben je ni hotu...on jo je pa komaj dobil😂😂😂😂

  • matermila 16:38 26.november 2018.

    Kaj si ovi noge brije-metrojček?

  • Tadej 13:24 26.november 2018.

    Kaj se je spet zredila?

Sorodne novice