Magazin > VIP
26205 ogledov

Uauuu, lepo je biti fant Špele Grošelj!

Špela Grošelj Mediapeed
Na to se zavzeto pripravlja že tri tedne.

Špela Grošelj obožuje presenečenja, sploh, ko jih pripravlja drugim. Na račun bo tako prišla ta teden, ko svojemu izbrancu pripravlja nepozabno zabavo za štirideseti rojstni dan, ki ga je dopolnil prejšnji petek. 

"Konec tedna sva bila na morju, kjer se je povsem spontano zgodil žur. Tam imava veliko prijateljev, med njimi tudi glasbenike, tako da smo malo igrali na kitaro in peli. Bila je lepa uvertura v zabavo, ki pa bo potekala v petek in katere se že zelo veselim. Zadnje tri tedne sem povsem okupirana z organizacijo le te, saj moram poskrbeti tako za hrano, pijačo, okrasitev, glasbo kot tudi darilo," pravi Špela, ki bo svojemu dragemu praznovanje organizirala v prostorih Na pravi zabavi. 

Po žuru pa bosta golobčka dorekla, kako bosta preživela poletje. "Datum in kraj je že določen, za deset dni si želiva v Italijo, kam in na kakšen način pa se morava še odločit," dodaja Grošljeva. 

Tako pa je svojemu fantu voščila na Facebooku ...

Komentarjev 7
  • pa 14:06 13.junij 2018.

    Cela umetna, ne razimem, kako je lahko to komu všeč...cel svet se bori proti plastiki...

  • Snežinko 14:03 13.junij 2018.

    Saj bi napisal, da je škoda ženske... ampak, če ni nič v glavi itak ni nič izgubljeno... ko je bila še naravna je bila lepotica in je naslov res držal. Žal je tole samo še slaba senca od prave špele ...prikaži več iz atomik harmonika...ni mi jasno, da tem ženskam ne potegne, da plastika izključno samo "pogrša", nikoli polepša...

  • kapibara 13:08 13.junij 2018.

    Biti fant grošelce, ti pa res ne preostane drugega,kot v Luno lajat: Uauuu,

Sorodne novice