Magazin > VIP
7591 ogledov

Fant Špele Grošelj pristal na vroči masaži, ona takoj v akcijo!

Špela Grošelj Mediaspeed
Je res prišlo do nesporazuma ali si je Gregor le izmislil izgovor?

Špela Grošelj in njen fant Gregor se trenutno mudita na Tajskem, od koder pošiljata dih jemajoče fotografije in razkrivata neverjetne pripetljaje. Eden izmed njih je bil tudi ta, kot sta objavila v zgodbi na Instagramu, da se je Gregor nevede znašel na erotični masaži. Ko je ugotovil, za kaj gre, jo je hitro popihal, Špela pa se je šalila, da z njo ne gre češenj zobati in da bo Tajki, ki je želela "obdelati" njenega Grega, že pokazala svoje.

Čeprav je Špela na Tajskem že petič, razkriva, da jo vedno znova očarajo lepote te dežele, njen Gregor pa je razkril, da ni lepšega kot januarja zariti noge v vroči pesek. 

Špela Grošelj Magazin Če je Špela Grošelj tako oblečena za v posteljo, mu zavidamo! Špela Grošelj Špela Grošelj Magazin Špela Grošelj: Tokrat se je odločila za drugačno pot

 

Komentarjev 4
  • loco 14:00 15.januar 2019.

    Sem pa opazil da mi moji kravici Liska in Mukica dajeta več mleka če jima predvajam muziko iz repertoarja Špele Grošelj zato komaj čakam da se vrne domov in posname kakšen nov album.

  • loco 13:01 15.januar 2019.

    OK ta pozerka je na Tajskem. Sporočite nam še kje je njena kolegica starleta La Toya. Tudi njene novice bi radi prebrali.

  • tomaz 11:59 15.januar 2019.

    Ha ha, sem bil nekajkrat tam, sam vroče masaže ni , če jo ne naročiš in ne plačaš.....

Sorodne novice