Magazin > VIP
14615 ogledov

Štekarjeva bivša noseča z novim, kaj pa on?

jure Štekar Nina Bratovž Mediaspeed.net
Oba sta glede novih ljubezni zelo skrivnostna ...

Vinar Jure Štekar, glavini akter resničnostnega šova Ljubezen na deželi, ki si družice v šovu sicer ni našel, ga je pa leta 2013 omrežila Nina Bratovž, hči enega najbolj znanih ljubljanskih chefov Janeza Bratovža. Parček je spoznal nihče drug kot sam Jan Plestenjak. Nina in Jure sta se sicer že pred leti razšla, a imata skupaj petletnega sina Filipa, ki pol časa preživi pri očku v Goriških Brdih, pol pa pri mami.

Jure glede svojega trenutnega ljubezenskega življenja molči, hudomušno je pripomnil le: "Pridite pogledati, pa boste videli." No, novo ljubezen pa je vsekakor našla Nina, ki je tudi za zurnal24.si potrdila, da je v veselem pričakovanju svojega drugega otroka. Visoko noseča temnolaska ima rok poroda že zelo kmalu. 

Nina nam je sicer šele lansko leto priznala, da z Juretom nista več par, še vedno pa sodelujeta poslovno in med njima ni zamer. Po razhodu se je Nina iz Goriških Brd vrnila v Ljubljano, kjer spet dela v restavraciji svojega slavnega očeta Janeza Bratovža, JB. Lansko leto so jo na enem izmed  dogodkov fotografirali v družbi temnolasega postavneža, a že takrat svojega ljubezenskega življenja ni komentirala, pripomnila je le: "Tega ne bom komentirala, sem svobodna in lahko počnem, kar želim." 

nina bratovž | Avtor: Arhiv dogodka Arhiv dogodka

Komentarjev 3
Sorodne novice