Magazin > VIP
1286 ogledov

Škandal Epstein: Chrissy Teigen izbrisala 60 tisoč tvitov

chrissy teigen Profimedia
Povezujejo jo s pedofilom Jeffreyjem Epsteinom.

Chrissy Teigen, nekdanja manekenka, mama dveh otrok, žena pevca Johna Legenda, avtorica kuharskih knjig in znana nasprotnica predsednika Trumpa, je izbrisala 60 tisoč tvitov in na Twitterju blokirala milijon ljudi. Kot je razložila, se boji za svojo družino.

Na spletu so se namreč pojavila namigovanja, da je povezana s sedaj že pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. Nekateri spletni komentatorji so z njenimi tviti poskušali dokazati povezave z  Ghislaine Maxwell, Epsteinovo asistentko, ki čaka na sojenje. 

O njenem odnosu z Epsteinom se je začelo špekulirati, ko so se na spletu pojavila neutemeljena namigovanja, da se je Chrissyjino ime pojavilo na seznamu potnikov, ki so se prevažali z Epsteinovim zasebnim letalom. Med Epsteinovimi dobrimi znanci naj bi bil tudi Tom Hanks. Reutersovi novinarji so seznam pregledali, a Hanksovega imena na njem niso našli.

Chrissy se je na ta namigovanja pred časom odzvala: "Ljudje temu seznamu še vedno verjamejo. Gre za bolnike (in tudi bedake),“ je zapisala. 

Leta 2018 sta zakonca Legend vsem, ki so namigovali, da sta prodajala hčer Luno, zagrozila s tožbo. "Dejstvo, da obstajajo ljudje, ki to verjamejo, je strašljivo,“ je v tistem času povedala nekdanja manekenka.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar vec
    vec 14:09 17.julij 2020.

    Zakaj je potem izbrisala sledi ? No ja verjetno je še kje backup, če pa še ta izgine iz tw serverjev, pol je pa garantirano bila nekaj vmešana. Ne zakrivaš sledi če nisi kriv ali vsaj deloma povezan.