Magazin > VIP
3561 ogledov

Alya sprožila ugibanja, ali si je omislila nov dekolte

Alya Youtube
Opa, ste videli?

Alya je za valentinovo skupaj s Kvatropirci posnela priredbo svoje priljubljene pesmi Spet zaljubljena. Pevka pa ni pozornosti privabila le s skladbo, temveč tudi z zapeljivo kratko rdečo obleko, ki jo nosi v videospotu. 

Obleka ima namreč res globok dekolte in je razkrila Alyino veliko bolj buhteče oprsje kot smo ga pri pevki vajeni, zato so se številni vprašali, ali se je lepotica odločila za kakšen kirurški poseg? "Vsi so to opazili (smeh). Ne, jaz sem zelo naravna in si niti ne bi upala pod nož. Res pa je, da obleke pred snemanjem doma nisem poskusila, tako da sem nato, ko sem jo oblekla, še sama sebi rekla 'ulala'. Obleka je lepa, krasna in ima steznik, ki tako stisne, da je poskrbel za moj dekolte," je razkrila pevka. 

Alya pa je s priredbo sicer napovedala svojo vrnitev po medijski pavzi, ki si jo je privoščila lani, v času korona krize. "Glasbi se tudi med pavzo nisem odpovedala. Še vedno sem učila preko spleta in pripravljala material za naprej, veliko časa pa sem preživela tudi v Dalmaciji, kjer imam hišo," je še razkrila pevka, ki novo glasbeno poslastico pripravlja že marca. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice