Magazin > Film & Glasba & TV
4931 ogledov

Temni in bradati: Alya je spet zaljubljena!

Alya Promocijski material
Ljubezen je v zraku ...

Naša priljubljena pevka Alya je pred dobrim letom in pol razveselila občinstvo s pesmijo Spet zaljubljena. Alya se lahko pohvali z izidom skladbe tako pri nas, kot na hrvaškem tržišču ('Ili s tobom ili sama'). V tem času je slovenska različica videa že presegla magično mejo milijon ogledov, hrvaška pa je tik pred tem.

Ob izjemnih odzivih na pesem, si je Alya zaželela, da bi poslušalce za letošnji praznik ljubezni obdarila s prav posebno različico, še bolj zaljubljeno verzijo pesmi in je k sodelovanju povabila glasbene prijatelje Kvatropirce. Tako je Spet zaljubljena postal duet. Pesem je tako dobila še bolj večno glasbeno podobo, videospot pa so posneli v romantičnem ozračju gradu Rajhenburg.

"S prijatelji Kvatropirci smo končno posneli nekaj skupaj, sodelovanje je bila skupna želja že nekaj časa. S fanti smo se do sedaj srečevali le na festivalih, med drugim so bili med nastopajočimi na  festivalu MMS, kjer sem zmagala s pesmijo Srce za srce. Takrat so nastopili z njihovo večno skladbo Pesem v duetu z Manco Špik in takoj sem se zaljubila v njihove glasove in energijo. Spet zaljubljena je ena izmed pesmi, ki postaja 'zimzelenček', zato sem konec lanskega leta začutila, da bi v taki podobi pustila pri poslušalcih še večji pečat. Ko smo jo zapeli skupaj, se je enostavno zgodila čarovnija. Vesela sem, da jo prav v mesecu praznika ljubezni pošiljamo v svet," pravi Alya, ki ljubezen v svoji zvezi z majhnimi pozornostmi rada ohranja vsak dan in ne le za valentinovo. Da je spet in spet zaljubljena, poskrbijo romantične večerje, vsakdanje nepričakovane pozornosti ali izleti v neznano. 

Kvatropirci so bili tudi gostje na Alyinem Valentinovem koncertu leta 2019, kjer se je pravzaprav tudi porodila ideja za sodelovanje: "Na samem snemanju je bila toliko smeha, da smo že mislili, da smo skoraj pozabili na snemanje... med nami je res dobra energija, kar se pozna tudi na samem posnetku," je prepričana vedno nasmejana pevka.

Alya pa tudi sicer kljub nenavadnim časom ne počiva, ter snuje nove projekte, kar lahko tudi redno spremljamo na njenih družabnih omrežjih, Instagramu in Facebooku. Že v mesecu marcu bo izšla čisto sveža pesem in videospot, zaupamo vam še to, da skladba, ki prihaja, nadaljuje napovedano pot pevke, ki jo je začrtala z uspešnicama Dobro jutro življenje in Spet zaljubljena. Prav tako je nastala v sodelovanju z ekipo Raay Music, ki je zadnji dve leti zaslužna za lansiranje največjih uspešnic pri nas.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.